Liviu Vârciu, despre Andrei Ștefănescu: ”Eu l-am chemat la mare pentru că la mine nu mai era loc de vânătăi”

Autor: Anca Toma
Publicat: 04/07/2018 | 09:59

Liviu Vârciu, Andrei Ștefănescu și Nea Mărin, au fost invitați la emisiunea ”Prietenii de la 11” și au povestit despre aventurile din timpul filmărilor noului sezon ”Poftiți pe la noi”. Pentru prima dată, Liviu va fi în competiție cu Nea Mărin și s-a decis să își ia un ajutor, pe Andrei Ștefănescu.

”Echipa cu Liviu este o echipă veche, noi am mai muncit împreună. Iar de data asta Liviu a muncit mai mult ca niciodată. Cu trezitul a fost mai greu, pentru că, știm cu toții, artiștii se trezesc mai greu”, a povestit Andrei Ștefănescu în cadrul emisiunii ”Prietenii de la 11”.

”Eu l-am chemat pe Andrei la mare, în emisiune, pentru că la mine nu mai era loc de vânătăi și am zis să vină și el. Vânătăi reale ca ale noastre nu mai are nimeni. Să nu creadă cineva că avem vreun machiaj special, e totul pe bune, Nea Mărin nu știe altfel”, a recunoscut Liviu Vârciu.

Andrei Ștefănescu, dezvăluiri despre despărțirea lui Liviu Vârciu de Anda Călin

Dacă pentru unii despărțirea lui Liviu Vârciu de Anda Călin a fost o surpriză, ei bine prietenii lor nu au fost șocați de această decizie, ba chiar se așteptau la asta. Andrei Ștefănescu, unul dintre prietenii lui Liviu a făcut dezvăluiri din intimitatea celor doi.

„E o despărțire anunțată pentru că știm cu toții că lucrurile n-au fost prea roz în viața lor de cuplu. Din păcate pentru ei, se strică o familie. Dar poți să spui și din fericire, pentru că atunci când doi oameni nu se mai înțeleg, e mai bine pentru fiecare dintre ei să-și urmeze drumurile. (…) A fost o relație destul de tumultoasă și cu năbădăi. Vă spun sincer, eu când am văzut-o prima dată pe Anda, mi-a plăcut foarte mult de ea și i-am zis și lui Liviu. I-am zis că e o fată cu care chiar merită să ai o relație.

El era foarte îndrăgostit de ea, am simțit că s-a schimbat când a cunoscut-o. Nu pot să-l acuz că a tratat-o ca pe o aventură. După care a rămas însărcinată și a fost nevoie ca lucrurile să devină mai serioase. După ce a născut, lucrurile s-au schimbat. Și plecarea lui Liviu în Asia, sunt convins că și Andei i-a fost greu. Nici lui Liviu nu i-a picat bine plecarea. (…) Și sigur că dacă mai sunt și discuții acasă și mai și pleci o lună și ceva, (…) lucrurile se agravează.

Eu îl știu foarte bine pe Liviu și spun sincer că pe lângă caracterul pe care îl are el, are un suflet foarte bun și și-a dorit foarte mult să salveze relație. Discuțiile dintre ei (n.r. Liviu și Anda) erau aprinse, dar (…) și-a dorit foarte mult să salveze relația. A făcut toate sacrificiile de pe Pământ ca să-i fie bine fetiței”, a spus Andrei Ștefănescu.

Citește și...