Lora a imprumutat look-ul unei femei din politica! „Esti mai reusita!” Vezi cum s-a coafat vedeta!

Publicat: 26/02/2014 | 19:23
Lora a imprumutat look-ul unei femei din politica! „Esti mai reusita!” Vezi cum s-a coafat vedeta!

Lora le-a aratat fanilor cat de bine ii sta cu o coafura inspirata din politica internationala. Reactiile au fost pozitive, toti admiratorii indragind pe loc noul look al vedetei.

Pentru ca tot este un subiect foarte discutat zilele acestea, Lora a apelat la un look din politica ucraineana. Cantareata si-a impletit cositele blonde si le-a aranjat sub forma unei bentite, exact ca bine cunoscuta „femeie de fier” a Ucrainei, Iulia Timosenko.

Lora s-a coafat ca Iulia Timosenko
Lora s-a coafat ca Iulia Timosenko

Fanii au apreciat ideea Lorei si i-au transmis numai mesaje in care i-au spus cat este de frumoasa. Ba mai mult, unii au fost de parere ca arata mai bine decat originalul.

Fanii au fost de parere ca Lorei ii sta foarte bine in aceasta ipostaza
Fanii au fost de parere ca Lorei ii sta foarte bine in aceasta ipostaza

„Iulia Timosenko! Fara gluma, arati exceptional, Lora!”, „Iulia reinventata! Dar mai reusita!”, „Te bate cumva gandul sa intri in politica? Cam aduci un pic cu Iulia Timosenko…”, „Vezi ca aceasta coafura trage catre inchisoare! Vezi Iulia Timosenko!”, i-au scris prietenii de pe Facebook.

_____

CITESTE SI:

Cum arata Lora acum cativa ani? Imagini de la filmarea unuia dintre primele ei videoclipuri!

Fotografie de 25.000 de Like-uri! Cum aratau parintii Lorei in tinerete! „Cu cine seman mai mult?”

______

Coafura Iuliei Timosenko este celebra in toata lumea

Iulia Timosenko este un personaj marcant al politicii ucrainene. Ea s-a implicat in politica in 1999, alaturi de Viktor Iuscenko, pozitionandu-se in opozitie fata de sistemul corupt condus de presedintele Leonid Kucima.

Iulia Timosenko

In campania electorala, Iulia a adoptat o noua coafura, inspirata din traditiile ucrainene, cu scopul declarat de a-l inlatura de la putere pe Kucima. Din acel moment, Iulia Timosenko a devenit intruchiparea dorintei de reforma a ucrainenilor.

R.O.
 

Citește și...