Lora, supărată pe Liviu Vârciu: „M-a înjurat”. Ce spune despre episodul „panaramă perversă”

Publicat: 14/03/2018 | 00:29

Lora a fost deranjată după ce Liviu Vârciu a spus anumite cuvinte urâte despre ea în reality-show-ul Asia Express. Lora a vorbit și despre episodul „panaramă perversă”, cântăreața afirmând că cineva i-a spus că ar fi numit-o așa Liviu Vârciu.

„Liviu m-a înjurat în momentul ăla, eu aveam un turban pe cap, Liviu era cu spatele la mine, nu am auzit exact ce a spus Liviu. Am auzit ceva cu p, am auzit o înjurătură și atunci s-a profitat de chestia asta și cineva a venit la mine și mi-a spus că m-a făcut Liviu panaramă perversă. Eu credeam, auzisem ceva cu p, dar nu i-am zis absolut nimic lui Ionuț. (…) Vârciu în presă: «Ho, nebuno», astea sunt citate, pe care eu le văd. Daniela, săraca, m-a făcut și ea retardată. Nu m-aș fi deplasat niciodată să ajung să fiu jignită pentru că mă joc”, a spus Lora la Xtra Night Show.

„Care apărare și care scuze? Vi se pare că eu am spus ceva? Am aflat și eu acum că mă uit și eu pe net că s-a spus ce pretenții să ai de la Vârciu. Exact, dacă nu are nicio pretenție de la mine… Eu sunt prieten cu Ionuț (n.r.- Ghenu), am înțeles că nu mai sunt prieten cu Ionuț. Eu am o gură slobodă, dar mi-o asum”, a reacționat Liviu Vârciu.

„Nici măcar în glumă nu a vorbit vreodată cineva cu mine așa. Eu nu m-am întâlnit cu Liviu Vârciu niciodată în industria asta muzicală în care activez, o singură dată l-am văzut la un botez și mi-a zis Ghenu că ei erau prieteni. (…) Acum văd la televizor ceva complet diferit de ce s-a întâmplat acolo (n.r.- la Asia Express) și de ce relații erau între noi. Problema este că oamenii care se uită la emisiune, în afară de ăia care au minte și care se bucură de show mai sunt și oameni care merg după vorba aia: «dacă zece oameni zic așa înseamnă că așa e. Dacă zece oameni zic de asta că e falsă, că e perversă înseamnă că așa e»”, a explicat Lora de ce este supărată pe afirmațiile lui Liviu Vârciu.

„Toți ne-am asumat asta când ne-am asumat contractul de reality. Sunt lucruri care se spun, suntem oameni, poate de oboseală, poate la nervi sau poate pe care le-am gândit în momentul ăla”, s-a scuzat Liviu Vârciu.

Reacția lui Ionuț Ghenu, iubitul Lorei

„Eu m-am supărat mai tare ca Lora pentru că nu este ok ca cineva să spună despre ea că și-a construit o carieră pentru că a călcat pe cadavre”, a spus Ionuț Ghenu, intrat și el în direct la Xtra Night Show.

„Nu am vorbit de carieră, cred că ai înțeles tu greșit sau poate m-am exprimat eu greșit”, a replicat Liviu Vârciu.

Întrebat de Dan Capatos dacă l-a sunat înainte pe Liviu Vârciu pentru a îi cere explicații în legătură cu afirmațiile pe care le-a făcut despre Lora, Ionuț Ghenu a răspuns că nu l-a sunat. „Nu credeam că se va ajunge aici”, a spus Ionuț Ghenu. Ghenu a mărturisit că o iubește foarte mult pe Lora și s-a arătat deranjat că lumea glumește pe seama lui legat de acest lucru.

Citește și...