Loredana Chivu, experienţă cumplită în Statele Unite ale Americii! Vedeta a fost trimisă de urgenţă în ţară

Publicat: 05/01/2018 | 12:58

Loredana Chivu a trăit un episod ruşinos la scurt timp după ce a aterizat pe un aeroport din SUA, potrivit unor surse din anturajul vedetei. Atunci când i s-a făcut check-in-ul, autorităţile americane ar fi constatat că blondina nu are toate actele în regulă. Astfel, Loredana Chivu a fost urcat într-un alt avion de urgenţă şi a fost trimisă înapoi în România.
 

Episodul neplăcut de pe un aeroport american s-a petrecut în urmă cu ceva timp. Vă reamintim că focoasa blondină a declarat că ar fi primit o ofertă din partea producătorilor americani ai lui Rodrigo Alvez, supranumit „Ken, păpuşa umană”, după ce şi-a făcut peste 50 de operaţii estetice, însă ar fi refuzat să joace rolul lui „Barbie”.

Potrivit unor prieteni din aturajul Loredanei Chivu, ea şi-ar fi depus din nou actele ca să obţină viză pentru America. Ieri, Loredana Chivu a împlinit 28 de ani, iar mesajele de felicitare au fost cu sutele pe pagina sa de Facebook. Blonda le-a mulţumit tuturor.

„Mulţumesc din suflet pentru toate gândurile voastre frumoase şi urările care mi-au făcut ziua specială! Din păcate, nu am reuşit să răspund fiecărui mesaj în parte dar încerc pe cât posibil să va răspund tuturor! Va doresc din suflet să fiţi iubiţi, liniştiţi, pozitivi, sănătoşi şi să aveţi un an cât mai bogat! Vă iubesc pe toţi şi vă mulţumesc că v-aţi gândit la mine într-un număr atât de mare”, a scris Loredana Chivu pe Facebook, unde a urcat şi o poză cu ea în pat şi baloane cu vârsta pe care a împlinit-o, dar şi „La mulţi ani”, scris în limba engleză.

Citeşte şi: Loredana Chivu şi iubitul ei, într-o poziţie de infarct lângă bradul de Crăciun! Ipostazele sunt tare fierbinţi

Citește și...