LOREDANA GROZA a capturat atenţia tuturor într-un local din Londra! Cum a apărut îmbrăcată vedeta

Publicat: 20/02/2017 | 18:34

Loredana Groza a făcut senzaţie cu ţinutele sale, într-un local din Londra, unde a susţinut un concert. Vedeta a schimbat mai multe ţinute scenice, în stilul ei caracteristic. Nonşalantă şi excentrică, Loredana a cântat şi s-a simţit foarte bine alături de publicul său, care a filmat-o şi fotografiat-o încontinuu.

Loredana Groza se numără printre cele mai nonconformiste cântăreţe de la noi. Chiar dacă are 46 de ani, vedeta nu încetează să-i încânte pe fani cu imagini provocatoare.

Anul trecut s-au împlinit treizeci de ani de când Loredana Groza a intrat în lumea mare a muzicii din România, acolo unde a şi rămas, reinventându-se în permanenţă, având o mare capacitate de adaptare la mediul muzical înconjurător.

Loredana a încercat în muzică tot ce putea încerca, a cântat de la pop la muzică populară, de la rock la muzică lăutărească, la de la jazz la hip-hop, trecând prin jazz, funk, punk şi aşa mai departe, şi de fiecare dată a făcut-o cu succes. Albumul ei de debut, „Bună seara, iubite“, din 1988, a rămas cel mai bine vândut album românesc, iar piesa „Lumea e a mea“, scrisă împreună cu membrii trupei B.U.G. Mafia s-a vândut în peste 50.000 de exemplare, rămânând cel mai bine vîndut single din România dintotdeauna.

Aventura Loredanei pe tărâmul fermecat al muzicii începe de când avea trei ani. De atunci nu s-a mai oprit niciodată din cântat.

 

Citește și...