Loredana Groza a dat iama in raionul cu bauturi alcoolice

Publicat: 21/11/2010 | 00:00
Cunoscuta artista Loredana Groza i-a lasat masca pe angajatii unui hipermarket in urma cu cateva zile, cand s-a prezentat la casa de marcat cu un carucior incarcat cu sticle de vin.

Recent, Lori s-a dus la cumparaturi impreuna cu fiica ei, o prietena si inca un copil, intr-un hipermarket din zona Baneasa. Ca sa evite aglomeratia, cantareata si-a ales o ora destul de tarzie, intrand in magazin pe la ora noua seara. S-a plimbat printre rafturi, a analizat cu atentie zarzavaturile si a luat cate putin din fiecare. A trecut si pe la lactate, de unde si-a luat doua cutii cu lapte dregresat, apoi a pus in carucior si un carton de oua. Nu inainte de se uita la termenul de valabilitate. Pana in acel moment, cumparaturile au mers destul de rapid, insa a urmat momentul de cumpana pentru Loredana. Ajunsa in paradisul licorilor bahice, la raionul vinuri, artista s-a simtit precum un copil intr-un magazin de jucarii. Erau atat de multe sortimente, incat Lori s-a trezit in fata unei dileme si, timp de aproape 40 de minute, a pendulat intre vinurile albe si cele rosii, apoi intre cele demidulci si cele seci. S-a uitat pe etichete la anul imbutelierii, a sucit sticlele pe toate partile, s-a asigurat ca sunt sigilate corespunzator, iar intr-un final a inceput sa aseze „bateriile” in carucior. A pus o sticla, doua, trei si parca nu se mai oprea. In total, noua sticle de vin. Ajunsa la casa cu un carucior plin ochi cu butelcute de zaibar, Loredana a starnit chicoteli. Fara a da doi bani pe rautaciosii care priveau insistent la provizia de bauturi, Loredana i-a zambit vanzatoarei, a platit marfurile si, relaxata, a parasit hipermarketul, indreptandu-se spre casa.Savureaza bere la PET

Desi zilele trecute si-a ales numai vinuri scumpe, Loredana nu este fitoasa la capitolul bauturi. In iulie 2009, paparazzii CANCAN au surprins-o pe Lori alaturi de chitaristul ei preferat, Eduard Taras, si de o alta persoana, in timp ce se indreptau spre o casa de la marginea Capitalei. Aflat la volanul masinii Loredanei, chitaristul a tras bolidul 4X4 in fata unui butic de cartier din Giulesti-Sarbi, iar cantareata si cea de-a treia persoana au intrat in magazin, de unde au cumparat alune, saratele si bere de la dozator, pe care au turnat-o intr-un PET cu eticheta de ceai verde.

Citește și...