Lorelai, fetiţa fără mâini de la “Românii au talent”, propusă la Eurovision 2018. “Aş paria din nou!”

Publicat: 14/05/2017 | 12:40

Dan Negru a dat lovitura la pariuri cu ocazia concursului Eurovision 2017, după ce a mizat o sumă de bani că reprezentantul Portugaliei, Salvador Sobral, va ieşi învingător.

Vedeta de televiziune are o propunere şi pentru România, cu ocazia concursului care va avea loc anul viitor.

„Am pus 100 lei la pariuri că Salvador Sobral ia deseară Eurovisionul. În Portugalia e o isterie Sobral nu atât cu muzica, cât cu povestea transplantului de inimă de care are nevoie lansată pe surse de RTP, televiziunea publica din Portugalia.

Mi-a ieşit pariul cu Salvador Sobral ! Misto şi muzicanu doar povestea? Am o propunere pentru Moga, Faur, Smiley sau oricare alt compozitor. Luaţi-o pe Lorelai , fetiţa fără mâini de la > şi >, compuneţi pentru ea o melodie wow şi trimiteti-o la anu’ la Eurovision ! Eu as paria din nou!”, a scris Dan Negru. 

Gigi Becali o susţine pe Lorelai Moşneguţu

Finanţatorul Stelei, Gigi Becali, a fost şi el impresionat de Lorelai Moşneguţu. Gigi Becali i-a transmis acesteia un mesaj, iar finanţatorul Stelei se pare că i-a purtat noroc lui Lorelai Moşneguţu, ea calificându-se în finala „Românii au talent” şi fiind acum în cărţi şi pentru participarea la Eurovision anul viitor. ”Îi doresc mult succes”, i-a transmis Gigi Becali lui Lorelai Moşneguţu (MAI MULTE AICI)

Emoţionat de cazul acesteia, Gigi Becali i-a cumpărat un scaun cu rotile lui Lorelai Moşneguţu, pentru ca talentata artistă să se poată deplasa mai uşor.