Lorelai Moşneguţu, câştigătoarea ultimei ediţii “Românii au talent”, cu ochii în lacrimi. Ce a emoţionat-o pe micuţă. “A fost o călătorie…”

Publicat: 24/10/2017 | 18:43

Lorelai Moşneguţu a fost câştigătoarea ultimei ediţii “Românii au talent” şi, implicit, a premiului de 120.000 de euro. Tânăra a impresionat pe toată lumea, atât cu calităţile sale vocale, cât şi cu povestea sa impresionantă de viaţă. 

 

Miercuri, 11 octombrie, a fost o zi plină de emoţie şi nerăbdare pentru Lorelai. Micuţa s-a urcat pentru prima oară într-un avion. A plecat spre Turcia, unde a fost invitată la un festival internaţional pentru persoane cu dizabilităţi.

„Din fiecare ţară – Polonia, China, Lituania, Brazilia, Venezuela etc. – a fost câte un reprezentant. Condiţia era ca respectiva persoană cu dizabilităţi să aibă un talent, să fi obţinut diplome, medalii, să fie cunoscute în ţara lor. Lorelai a reprezentat România. Consulul onorific al Turciei, Levent Dolek, a dorit ca prin acest proiect să reunească muzicieni, scultori, pictori, fotografi, sportivi din toată lumea pentru a creşte dialogul cultural dintre ţări”, a povestit mama Vio, care a însoţit-o pe Lorelai.

Amândouă au fost impresionate de modul în care au fost primite. Au fost cazate la un hotel de cinci stele, iar o maşină le-a stat, tot timpul, la dispoziţie.

„Din prima zi s-au arborat steagurile tuturor ţărilor participante, au defilat prin centrul oraşului grupuri de elevi şi studenţi, fanfara însotiţă de armată, plus oficialităţile… De asemenea, am vizitat muzee, o grădină zoologică, portul şi multe altele. A fost o călătorie de vis, cea mai minunată din viaţa mea. De la „Românii au talent”, acest moment a fost al doilea care mi-a adus lacrimi de fericire şi emoţie”, a spus Lorelai conform click.ro.

În Turcia, Lorelai a susţinut primul ei concert adevărat, care a durat 40-45 de minute A cântat zece melodii şi a fost aplaudată minute în şir. „Va rămâne un vis frumos pe care nu-l vom uita niciodată”, a mai spus mama micuţei.

Citește și...