LORELAI MOŞNEGUŢU, concurenta de la „Românii au talent” care l-a impresionat pe GIGI BECALI, are o poveste de viaţă tulburătoare!

Publicat: 11/03/2017 | 17:42

Lorelai Moşneguţu a fost supranumită şi „fetiţa cu mâini de aur“, datorită talentului ei ieşit din comun atunci a interpretat atât ca voce, cât şi la pian o melodie. Însă, întreaga poveste de viaţă a talentatei pianiste este cu adevărat una tulburătoare. Lorelai a fost abandonată de mama ei naturală când avea doar două luni de zile şi era numai un bebeluş. Însă, la scurt timp a fost adoptată de către o femeie care a avut grijă de ea şi i-a oferit iubirea şi căldura de care avea nevoie.

Ea a fost prezentă pe scena de la „Românii au talent“ în urmă c-o seară şi i-a lăsat atât pe telespectatori, cât şi pe juraţi cu ochii-n lacrimi. Cu toate că s-a născut fără membrele superioare, iar de la cele inferioare îi lipseşte femurul, fetiţa a reuşit să cucerească o ţară întreagă şi să ajungă direct în finala Românii au Talent. Mai mult decât atât, şi Gigi Becali a fost extrem de impresionat de povestea micuţei, oferindu-i o mână de ajutor. (toată povestea AICI)

Iniţial, medicii nu au crezut că fetiţa va trăi mai mult de câteva zile, însă trupul ei s-a luptat pentru viaţă şi a câştigat. „Mama Vio” aşa cum îi spune Lorelai celei care o iubeşte ca pe propria ei fiică, a început să lucreze cu ea de la vârsta de şase luni, folosind un creion pentru a o obişnui cu utilizarea picioarelor în locul mâinilor. Viorica Pârvan aşa cum se numeşte asistenta maternală care nu i-a oferit doar toată dragostea de care avea nevoie, ci şi şansa să îşi valorifice talentele, a înscris-o la şcoala Populară de Arte, la canto şi la desen.

LORELAI MOŞNEGUŢU, concurenta de la
LORELAI MOŞNEGUŢU, concurenta de la „Românii au talent” care l-a impresionat pe GIGI BECALI, are o poveste de viaţă tulburătoare!

În ciuda dizabilităţilor, Lorelai cântă la orga electronică, desenează, scrie poezii, toate acestea într-un mod foarte simplu şi natural, cu ajutorul degetelor de la picioare. În urmă cu patru ani de zile, sub numele de Lorelai, (n.r. numele ei real este Alberta Moşneguţu) fetiţa şi-a şi lansat primele trei cărţi: “Zâmbet de înger”, “Creştinarea lui Dracula în cetate” şi “Eroii, iubirile mele”. Pe lângă asta, Alberta a strâns zeci de premii la concursurile de muzică, poezie şi pictură, demonstrând că niciun neajuns nu poate sta în calea celui care vrea cu adevărat să exceleze.
Citește și...