Lorelai Moşneguţu este marea câştigătoare de la „Românii au talent”! Ce va face cu marele premiu, de 120.000 de euro

Publicat: 03/06/2017 | 12:16

Lorelai Moşneguţu, fata fară mâini care cântă la pian, a câştigat ‘’Românii au talent’’, sezonul şapte. La preselecţii, Mihaela Rădulescu a fost cea care a trimis-o direct în semifinală, după ce a apăsat golden buzz-ul.

Tânăra a mărturisit că îşi doreşte foarte mult să se mute la Bucureşti şi să îşi cumpere o locuinţă. O parte din bani îi va investi în cariera  sa muzicală, iar restul îi va dona săracilor. „O să-mi cumpăr un apartament în Bucuresti, la parter sau la etajul 1, cu mobilă personalizată. O să investesc în cariera mea muzicală, restul o să-i donez săracilor. Pentru mine a însemnat un nou început, o renaştere„, a declarat Lorelai.

,,Mama Vio’’ a fost şi ea extrem de emoţionată şi se bucură enorm pentru Lorelai:Pare ca totul este ireal, un vis – de mult asteptat de ea. Sigur ii va deschide un nou drum.

În timp ce unii s-au bucurat şi au votat-o pe adolescentă pentru a câştiga, alţii în schimb au considerat că Lorelai nu merita să câltige, considerându-l doar un caz social.  O tara de asistati sociali! Talentele n-au valoare la noi, doar asistatii sociali”, ”Sincer, merita locul 2 si castigatorii ar fi trebuit sa fie Ok World Wide, dar inca o data se vede ca romanii voteaza cazuri sociale la o emisune de talente… Este si normal la cati asistati sociali avem”, ”Este a doua oara cand se voteaza cazul si nu talentul. Nu mi se pare normal. Poate toti concurentii aveau nevoie de bani pentru alte probleme. Cazurile sociale se voteaza separat”, au fost unele dintre mesajele oamenilor.

Povestea lui Lorelai Moşneguţu

Lorelai Moşneguţu a fost abandonată de mamă la naştere din cauza problemelor de sănătate pe care le avea, iar medicii nu au crezut că va trăi mai mult de câteva zile. ”Mama Vio” a fost cea care a adoptat-o şi i-a pus un creion între degetele de la picioare încă de la 6 luni, începând primele exerciţii. Chiar dacă nu are mâini, scrie şi cântă la orgă, până acum a scris şi a lansat deja 10 cărţi de poezii. ”Cad de zece ori şi mă ridic de 20”, aceasta este deviza după care se ghidează micuţa.

 

Citește și...