Răsturnare de situaţie în cazul bărbatului acuzat că l-a înşelat pe Călin Popescu Tăriceanu, preşedintele Senatului! Deşi fusese condamnat la şase luni de închisoare, magistraţii de la instanţa superioară au decis ca procesul să fie rejudecat. (VEZI AICI: Călin Popescu Tăriceanu, păcălit de un samsar de maşini. Suma uriaşă pe care i-a trimis-o în schimbul unor poze)

Tăriceanu a făcut plângere penală împotriva lui Zsolt Kocsis în 2012 şi l-a acuzat pe acesta de înşelăciune. Mai exact, şeful Senatului a susţinut în faţa anchetatorilor că i-a dat lui Kocsis 14.500 de euro pentru ca acesta să-i cumpere un autoturism din Germania, însă n-a mai văzut nici maşina, nici banii. (CITEŞTE ŞI: Motivul incredibil al ”rupturii” din ALDE: încuscrirea care a provocat haosul politic! Idila dintre fiica vicepremierului & Chiţoiu Jr. a ”dinamitat” Guvernul!)

Respectivul i-a făcut o ofertă de nerefuzat politicianului: un Mercedes la mâna a doua, impecabil, cu numai 14.500 de euro, iar în acest sens i-ar fi arătat şefului Senatului şi fotografii cu maşina.

La scurt timp după ce Tăriceanu a făcut plângere penală, Zsolt Kocsis a fost audiat. El ar fi susţinut că a cumpărat Mercedesul, dar că, în timp ce se întorcea în ţară, autoturismul s-a stricat, aşa că a decis să-l înapoieze celor de la care îl cumpărase. Procesul a început anul trecut, Kocsis a fost condamnat în primăvara lui 2017, în primă instanţă, la o pedeapsă de şase luni de închisoare, instanţa obligându-l să restituie banii pe care i-a luat de la Tăriceanu. Numai că atât Kocis, cât şi Tăriceanu, au făcut apel la instanţa superioară, iar judecătorii au întors decizia pronunţată de instanţa de fond. (VEZI AICI: ”Şeriful” şi mâna lui dreaptă şi-au ridicat pălăţele unul lângă celălalt, la doi paşi de Bucureşti. Boşii universitari au legat ”frăţia vilelor”! - EXCLUSIVITATE CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA.

Admite apelurile declarate de inculpatul KOCSIS ZSOLT şi partea civilă POPESCU-TĂRICEANU CĂLIN-CONSTANTIN-ANTON împotriva Sentinţei penale nr. 142 din data de 21 martie 2017, pronunţată de Judecătoria Sectorului 6 Bucureşti. Desfiinţează, în întregime, sentinţa penală apelată şi dispune trimiterea cauzei spre rejudecare la prima instanţă, Judecătoria Sectorului 6 Bucureşti. Desfiinţează toate actele procedurale efectuate de prima instanţă începând cu data de 8 noiembrie 2016. Definitivă”, se arată în decizia instanţei. (NU RATA, AICI: Unde s-a ”refugiat” ministrul Daniel Constantin în plin scandal politic. Avem imagini! Vicepremierul renegat de Alianţă s-a întâlnit între patru ochi cu… - EXCLUSIV PE CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA)
 

Citeste despre:calin popescu tariceanu masini, calin popescu tariceanu presedinte senat, tariceanu teapa


Share On Facebook