Lovitură de teatru! Stewardesa care a umilit-o pe Loredana Chivu a dat de pământ cu TAROM!

Publicat: 30/04/2017 | 00:00

Războiul pornit între stewardesa care a umilit-o pe Loredana Chivu şi compania aeriană la care este angajată a ajuns la cote maxime, pentru că în joc sunt sume mari de bani, de ordinul zecilor de mii de lei! Anna Arieşan, cea care a făcut comentarii legate de ţinuta considerată ”nepotrivită” a Loredanei în avion, a câştigat procesul pentru drepturile salariale cu Tarom şi a pornit chiar şi executarea silită a companiei aeriene! (Toate noutăţile pe PARFUMERIA.RO, oficial site-ul nr. 1 de shopping al vedetelor)

Tarom a contraatacat şi i-a deschis propriei sale angajate un alt proces, încercând, cel puţin temporar, să scape de plata sumelor în litigiu. Mai exact, Tarom a înaintat contestaţie la executare, proces deschis în urmă cu câteva zile la Judecătoria Buftea şi care nu a primit încă un termen de judecată. Manevra companiei de stat a venit după procesele câştigate de Anna Arieşan şi alţi angajaţi, prin care stewardesa care a înfruntat-o pe Loredana Chivu obţinuse deja executarea silită.

Admite cererea de încuviinţare a executării silite. Încuviinţează executarea silită în baza titlului executoriu şi autorizează creditorul să treacă la executarea silită a obligaţiei cuprinse în titlul executoriu – prin toate formele de executare”, se arată în decizia primită acasă de Anna Arieşan.

Anna şi-a dat cu părerea asupra papucilor cu blăniţă purtaţi de Loredana Chivu
Anna şi-a dat cu părerea asupra papucilor cu blăniţă purtaţi de Loredana Chivu

Stewardesa şi colegii ei din Sindicatul Personalului Navigant obţinuseră anterior plata sumelor restante de la Tarom, tot în instanţă, după cum CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, scria AICI.

”Obligă pârâta (TAROM) la plata către fiecare dintre membrii de sindicat a diferenţelor salariale reprezentând sporul de aviaţie în cuantum de 20% aplicat la salariul de încadrare lunar negociat, începând cu luna iulie 2012 şi până la data de 5.10.2016, data pronunţării prezentei hotărâri, (proporţional cu perioada lucrată de fiecare dintre aceştia în cadrul pârâtei), sume ce vor fi actualizate cu rata inflaţiei, la data plăţii efective. Obligă pârâţii la plata către fiecare dintre reclamanţi şi a sumelor reprezentând dobânda legală aferentă drepturilor salariale cuvenite potrivit prezentei hotărâri”.

Fiecare dintre reclamanţi are sume diferite de bani de încasat, în funcţie de vechime, de încadrare şi de sporurile obţinute, dar fiind calculate pe o perioadă de patru ani şi având în vedere salariile deloc mici ale însoţitorilor de zbor, poate fi vorba despre o mică avere în cazul Annei şi colegilor ei de sindicat!

Stewardesa Anna Arieşan a devenit cunoscută după ce a pozat-o pe Loredana Chivu în avion, iar apoi a postat imaginile pe Facebook şi i-a comentat vestimentaţia. CANCAN.RO, site-ul numărul unu din România, a publicat AICI toată povestea. ”Cum naiba la 50 de grade să te îmbraci cu geacă din piele (galbenă) şi papuci gen (mov), plus o rochie fff scurtă care era tot galbenă, mai avea şi o geantă aurie. Ori am înnebunit eu, ori a luat-o moda razna”, a scris însoţitoarea de zbor, şi a fost cercetată disciplinar pentru asta.

Citește și...