Lovitură dură pentru Anamaria Prodan! Fiica sa a fost operată, dar nu s-a putut duce în S.U.A la ea: „E disperată că nu și-a văzut copilul!”

Publicat: 10/05/2018 | 08:29

Ultima lună a fost foarte dificilă pentru Anamaria Prodan. Moartea mamei ei a dărâmat-o și, deși a încercat să-și ocupe timpul și să încerce să nu se mai gândească la toate lucrurile rele care i s-au întâmplat în ultima vreme, impresara nu-și poate găsi liniștea. Soția lui Reghe este ocupată cu pregătirile pentru pomana de 40 de zile a Ionelei Prodan, dar a primit o veste proastă din America.

„Ana și-a privit mama întotdeauna ca pe o icoană! A iubit-o ca pe ochii din cap și a îngrijit-o până în ultima clipă. Acum, după ce cântăreața de muzică populară s-a stins, parcă s-a rupt ceva și în sufletul fiicei sale. Îi este foarte greu să își revină, chiar dacă își ocupă timpurile cu filmările la emisiunea matrimonială pe care o prezintă sau cu transferurile de fotbaliști pe bandă rulantă”, au declarat apropiații Anamariei Prodan pentru wowbiz.ro.

Anamaria Prodan nu se poate duce încă în America

Mai mult, Anamaria Prodan a mai primit o lovitură zilele trecute. Fiica ei cea mică, Sarah, care este stabilită în America unde joacă baschet de performanță, a trecut printr-o intervenție chirurgicală. Mama ei nu a putut să îi fie alături în această perioadă dificilă, pentru că este nevoită să se ocupe de toate necesare pentru pomana de 40 de zile a Ionelei Prodan.

„Fata cea mică, Sarah, s-a operat la mână în America și Anamaria nu îi poate fi alături în această perioadă de recuperare. Este foarte dureros pentru impresară! Sincer, este disperată că nu și-a văzut copilul după intervenția chirurgicală. Abia așteaptă să termine cu tradițiile, să plece în Las Vegas, să fie cu ea!”, au mai spus apropiații impresarei.

 

Citește și...