Lovitură pentru actrița Sharon Stone. Sora vedetei a fost testată pozitiv cu COVID-19: „Nu are sistem imunitar”

Autor:
Publicat: 17/08/2020 | 15:31
Lovitură pentru actrița Sharon Stone. Sora vedetei a fost testată pozitiv cu COVID-19: „Nu are sistem imunitar”

Sharon Stone trece prin momente greu de imaginat. Sora celebrei actrițe a fost testată pozitiv cu COVID-19 și situația este cu atât mai gravă cu cât femeia suferă și de lupus.

Sora actriței Sharon Stone a fost testată pozitiv cu noul coronavirus, iar vedeta de la Hollywood se teme extrem de mult pentru sănătatea ei.

Pe rețelele de socializare, Sharon Stone a anunțat că sora ei are lupus și, de curând, a fost diagnosticată cu noul coronavirus. Actrița trage un semnal de alarmă asupra purtării măștii de protecție și, mai mult de atât, în cadrul mesajului său s-a regăsit un pasaj extrem de dur în care menționează faptul că sora ei s-a infectat din cauza tuturor celor care nu poartă masca și nu respectă distanțarea socială.

„Sora mea, Kelly, care are lupus, suferă acum de COVID-19. Aceasta este camera ei de spital. Unul dintre voi, cei care nu purtaţi mască, a făcut asta. Ea nu are sistem imunitar. Singurul loc în care s-a dus a fost la farmacie. La ea în comitat nu poţi fi testat decât dacă eşti simptomatic, apoi aştepţi cinci zile pentru rezultate. Purtați mască! Pentru voi și pentru alții” a scris Sharon Stone, pe rețelele de socializare.

Antonio Banderas, testat pozitiv cu COVID-19

Antonio Banderas a anunțat că este pozitiv COVID-19 și a făcut primele declarații, pe contul său de Facebook. Actorul a menționat că aniversarea lui la împlinirea a 60 de ani este umbrită de această veste pe care i-au dat-o medicii.

Cu toate acestea, Banderas este extrem de optimist și susține că se va folosi de această perioadă de carantină pentru a se odihni și pentru a se gândi serios la următoarele planuri din carieră. Referitor la simptome, Antonio Banderas a punctat faptul că se simte destul de bine, cu excepția stării de oboseală pe care o are.