Lucian Sanmartean, primit ca un adevarat print de arabi! Vezi ce bolid va primi stelistul de la seicii lui Piturca!

Publicat: 05/01/2015 | 00:01
Lucian Sanmartean, primit ca un adevarat print de arabi! Vezi ce bolid va primi stelistul de la seicii lui Piturca!

Lucian Sanmartean a semnat de cateva zile un contract cu echipa araba condusa de Victor Piturca, iar CANCAN.RO  a aflat chiar de la Anamaria Prodan ce scrie in contractul fostului stelist, dar si ce va primi la instalare.

Tristete mare in randul fanilor stelisti. Zilele trecute, Lucian Sanmartean, cel mai bun om al Stelei in anul 2013, a semnat un contract cu arabii condusi de Victor Piturca. Mijlocasul este extrem de fericit, mai ales ca va castiga un milion de euro pe an. Cea care i-a negociat contractul a fost impresara lui, Anamaria Prodan, care duminica a plecat in Arabia Saudita, alaturi de Lucian Sanmartean, pentru a semna contractul final. In cursul zilei de astazi, Sanmartean va efectua vizita medicala si va participa la primul antremanent alaturi de colegii sai.

Alaturi de Adailton si Wesley, Sanmartean a fost unul dintre cei mai buni jucatori care au evoluat la SC Vaslui
Alaturi de Adailton si Wesley, Sanmartean a fost unul dintre cei mai buni jucatori care au evoluat la SC Vaslui

De asemenea, el va merge in noua sa locuinta, o vila imensa, dotata cu mobila de lux, piscina si sala de forta. De altfel, CANCAN.ro a aflat care clauzele stipulate in contractul lui Lucian Sanmartean: 

 

Primit ca un print de arabi!

 

Lucian Sanmartean
Lucian Sanmartean

„Pe langa cele normale, prin care el nu trebuie sa faca nimic care sa afecteze imaginea clubului, s-a scris clar ca Lucian isi va primi toti banii, chiar daca dintr-un moment se va decide incheierea colaborarii. De asemenea, el va primi o masina de lux, iar arabii vor plati si studiile fiicei sale la o scoala privata. Lucian se va bucura de tot confortul si a fost primit ca un adevarat print. Tot contactul este facut in asa fel incat cel avantajat sa fie numai el”, a declarat sexy-impresara, pentru CANCAN.ro. Astfel, Sanmartean urmaza sa primeasca in cursul zilei de astazi cheile de la noua sa casa, dar si ale unei masini de lux, cel mai probabil marca Mercedes.


CITESTE SI:

Sanmartean este in genunchi! Cu ochii in lacrimi, l-a implorat pe Galca sa il lase sa se duca la sotie dupa ce a aflat ASTA…

Gest incredibil facut de Gigi Becali cand a aflat ca nevasta lui Sanmartean are cancer! Dovada ca puscaria nu l-a schimbat!

 

I-a ras in nas lui Piturca!

 

Initial, Victor Piturca a fost de acord ca Lucian Sanmartean sa vina la echipa pe care el o antreneaza, numai cu conditia ca negocierile sa nu se faca prin Anamaria Prodan, fata de care are o aversitate. Insa, socoteala de acasa nu se potriveste cu cea din targ. Astazi, cei doi vechi dusmani vor trebui sa dea nas in nas:

Anamaria Prodan

„Sa isi puna pofta in cui. Asta este, nu se poate fara mine. Dar sa stea linistit, am sa il ignor cu gratie”, ne-a mai spus Ana.