Ludovic Orban a vorbit despre revenirea elevilor în școli. “Trebuie să fim pregătiți pentru orice situație!”

Publicat: 04/07/2020 | 10:04
Ludovic Orban a vorbit despre revenirea elevilor în școli. “Trebuie să fim pregătiți pentru orice situație!”

Premierul Ludovic Orban a declara că noul an şcolar trebuie pregătit cu mare atenție, în contextul în care numărul de cazuri de coronavirus a crescut alarmant în ultimele zile. Politicianul a precizat, totodată, că este important ca toți copiii să aibă acces la educație.

VEZI AICI: TRAIAN BĂSESCU, MESAJ CLAR PENTRU KLAUS IOHANNIS. “CER REVENIREA LA STAREA DE URGENȚĂ!” CE ÎL NEMULȚUMEȘTE PE FOSTUL PREȘEDINTE AL ROMÂNIEI

Nu ştim care va fi evoluţia epidemiei, trebuie să fim pregătiţi pentru orice situaţie, atât din punct de vedere al infrastructurii, al logisticii, noi trebuie să ne asigurăm că orice copil va avea acces la educaţie, noi trebuie să ne asigurăm că profesorii, învăţătorii, au posibilitatea de a transmite informaţii în orice fel de condiţii. Trebuie să pregătim cu mare migală şi atenţie începutul anului şcolar şi să fiţi pregătiţi pentru orice situaţie. Am încredere în dumneavoastră, am încredere în capacitatea dascălilor români de a se adapta la orice situaţie şi de a rămâne aproape de copiii lor, chiar dacă nu toţi vor fi în clase, chiar dacă de multe ori legătura va fi prin fibră optică şi prin intermediul ecranului de calculator”, a spus Ludovic Orban.

VEZI AICI: ZOLTAN NAGY, UNUL DINTRE CEI MAI CUNOSCUȚI PRODUCĂTORI DE FILME EROTICE DIN ROMÂNIA, SUSPECT DE CORONAVIRUS: ”A FI SAU A NU FI!”

Ludovic Orban: “În ciuda unei campanii agresive…”

Ludovic Orban a mai precizat că examenele din acest an au fost organizate în condiţii exemplare, în condițiile în care România a fost grav afectată de pandemia de coronavirus.

Vreau să transmit mulţumirile mele şi aprecierea mea pentru toate cadrele didactice care au fost implicate în organizarea examenelor de Evaluare şi de Bacalaureat. În ciuda unei campanii agresive, în ciuda unei neîncrederi care a fost cultivată în mod sistematic privitor la aceste examene, în ciuda campaniilor care s-au derulat ca aceste examene să nu se desfăşoare, în ciuda instigării părinţilor de a nu îşi lăsa copiii să vină la examenele de evaluare, examenele de evaluare au fost organizate în condiţii exemplare”, a mai spus Ludovic Orban.