Mădălina Ghenea a spus cine o ajută cel mai mult la creşterea fiicei sale: „Ar trebui să îi fac o statuie”. Ce mărturisiri a făcut despre Matei Stratan

Publicat: 23/11/2017 | 13:40

Mădălina Ghenea a oferit recent un interviu în cadrul căruia a vorbit despre cel mai important rol pe care l-a primit în urmă cu şapte lui: cel de mamă. Vedeta a spus despre micuţa Charlotte că e singura care lipsea din viaţa sa pentru ca ea să se simtă un om complet. Mărturisirile făcute de actriţă au atras din nou atenţia asupra relaţiei pe care o are cu Matei Stratan.

În vârstă de 29 de ani, Mădălina Ghenea a dezvăluit că cine este persoana care o ajută enorm la creşterea şi educarea fiicei sale. Este vorba de mama ei, Constanţa Ghenea. Desigur, vedeta a spus că şi tatăl său, Dumitru Ghenea, îi dă o mână de ajutor.

În cadrul interviului oferit, actriţa a mărturisit că ofertele de muncă, inclusiv rolurile în viitoarele filme, le analizează cu atenţie şi ia decizia care să o mulţumească pe deplin, având în vedere că nu vrea să stea prea mult timp departe de prinţesa Charlotte.

„Mă consideram o femeie puternică, dar acum sunt şi mai puternică. Şi, în acelaşi timp mai sensibilă şi mai vulnerabilă. (…). Îmi lipsea, acesta e singurul lucru care îmi lipsea ca să fiu un om complet. Nu ştiu ce m-aş face fără ea (n.r.: mama), m-a ajutat şi mă ajută enorm. Ar trebui să-i fac o statuie. (…). Mă ajută mult cu fetiţa, mă sfătuieşte. Bine, ai mei, şi tata. Când plec de lângă fetiţa mea, nu mi-e bine. (…). Nu reuşesc să îmi fac un program, îl fac în funcţie de ea (…)”, a povestit Mădălina Stratan în cadrul emisiunii „Vorbeşte Lumea”.

Vedeta a vorbit despre fiica ei, Charlotte, carieră, părinţii ei, însă nu a spus niciun cuvânt despre Matei Stratan – nici nu i-a rostit numele. Aceste amănunte i-au făcut pe mulţi să creadă că, totuşi, Mădălina Ghenea nu ar fi trecut peste infidelităţile tatălui fetiţei sale despre care s-a vorbit în ultima vreme. Declaraţiile actriţei au venit după ce ieri a scris un mesaj în care lucrurile păreau că sunt pe făgaşul cel bun.

Citeşte şi: S-a zvonit că s-au despărţit, iar acum Mădălina Ghenea a făcut anunţul scurt şi la obiect: „Eu şi Matei…”

Frumoasa actriţă a devenit mamă pentru prima dată pe 2 aprilie 2017. Fiica ei cu Matei Stratan a fost numită Charlotte – prenumele a fost ales de tânărul milionar.

Citește și...