Mădălina Ghenea, declaraţie surprinzătoare: ”Am un singur regret! Acela că nu am făcut un copil la…”

Publicat: 22/12/2017 | 11:18

Într-un amplu interviu acordat recent, Mădălina Ghenea a vorbit pe larg despre rolul de mamă, despre dragostea ei pentru copii, dar şi despre felul cum este percepută de public. Spre surprinderea tuturor, actriţa a mărturisit că nu se consideră o femeie frumoasă şi că, în cazul ei, totul se datorează norocului pe care l-a avut. ( CITEŞTE ŞI: I-am facut inventarul operatiilor estetice! Si-a modificat Bianca si nasul? Fotografiile vechi si noi o dau de gol)

Frumoasa actriţă, care în prag de Sărbători a ales să facă o bucurie unor copii dintr-un centru de îngrijiri paliative şi să fie alături de ei, spune că dintotdeauna şi-a dorit să fie mamă şi că regretă că nu a făcut-o mai devreme. Mădălina Ghenea a adus pe lume o fetiţă superbă, pe Charlotte, în urmă cu 8 luni, dar crede că ar fi fost şi mai frumos dacă ar fi devenit mamă la 20 de ani. ( CITEŞTE ŞI: BIANCA DRĂGUŞANU şi-a mai făcut două operaţii estetice! Chiar vedeta a mărturisit:,,Nu ştiu dacă se observă!‘’)

”Am un singur regret, acela că nu am avut un copil la 20 de ani. Dintotdeauna mi-am dorit un copil şi mi se pare că acum este un pic târziu. Atât de tare mi-am dorit un copil încât am încercat chiar să adopt la un moment dat. A fost o sarcină dificilă şi m-am speriat. Nu stăteam locului. Aveam contracte, am ascuns sarcina şi am lucrat”, a declarat Mădălina Ghenea, în cadrul emisiunii Oanei Turcu.

De asemenea, superba actriţă a vorbit despre cum e văzută de public şi a mărturisit că ea nu se crede atât de frumoasă pe cum o cred cei din jur.

”Eu nu pot spune nici acum că mă consider foarte frumoasă. Le mulţumesc tuturor celor care mă compară cu unele dintre cele mai frumoase femei din lumea asta, femei pe care eu le admir foarte mult şi pe care le consider un exemplu. Însă în cazul meu este vorba de mai multe ingrediente. Eu nu mă văd aşa minunată cum mă văd alţii. Am avut şi noroc, acesta este unul dintre ingredientele principale. E important să faci alegerile potrivite. Chiar dacă în loc de 100 de proiecte pe an am acceptat doar 10, acestea 10 au rămas în timp”, a mai spus ea.