Mădălina Ghenea s-a certat din nou cu Matei Stratan! Mesajul alarmant pe care l-a şters ulterior: „Când tatăl copilului tău…”

Publicat: 22/01/2018 | 11:13

Sunt din nou probleme în paradisul Mădălinei Ghenea şi a lui Matei Stratan. Cei doi au avut un motiv de ceartă serios şi, furioasă peste limite, actriţa a scris repede un mesaj îngrijorător pe o reţea de socializare. Dându-şi seama că acea mărturisire nu i-ar face bine, vedeta a şters imediat postarea. Cu toate astea, CANCAN.ro, site-ul nr. 1 din România, a salvat mesajul pe care l-a făcut public.

În această dimiuneaţă, Mădălina Ghenea le-a împărtăşit prietenilor virtuali că e extrem de supărată şi dezamăgită din cauza tatălui fiicei sale. Mai mult, frumoasa actriţă a dezvăluit în rândurile scrise că motivul supărării. La scurt timp după ce a făcut totul public, ea a şters mesajul.

„Când tatăl copilului tău apreciază toate imaginile unei alte femei”, a scris Mădălina în dreptul imaginii în care apărea contul respectivei tinere.

Fanii au comentat imediat, iar unii au încercat să îi ia apărarea lui Matei Stratan: „Îmi pare rău, ştiu ce înseamnă”, „Poate că doar apreciază muzica clasică?”, „Îi place pianul, nu te supăra”.

În urmă cu câteva luni, s-a zvonit că Mădălina Ghenea şi Matei Stratan s-au despărţit, însă, ulterior, ea a lăsat să se înţeleagă că bărbatul căruia i-a dăruit o fetiţă îi este aproape. Micuţa Charlotte s-a născut în urmă cu aproape un an.

 

 

Citește și...