Madonna si-a sarbatorit ziua de nastere printr-o petrecere extravaganta cu tematica franceza

Publicat: 19/08/2013 | 12:57
Madonna si-a sarbatorit ziua de nastere printr-o petrecere extravaganta cu tematica franceza

Madonna si-a sarbatorit ziua de nastere printr-o petrecere extravaganta cu tematica franceza, in timpul careia a purtat un costum spectaculos, inspirat din tinutele reginei Marie Antoinette, informeaza contactmusic.com.

Cantareata americana, care a implinit vineri varsta de 55 de ani, a organizat aceasta petrecere in seara de sambata.

Tinuta purtata de artista americana a inclus un corset violet, un petic pentru ochi in forma de inima, ciorapi plasa si o impunatoare peruca blonda.

La aceasta petrecere extravaganta, organizata in sudul Frantei, Madonna a fost insotita de iubitul ei, Brahim Zaibat, in varsta de 25 de ani, si de fiica ei Lourdes.

Artista americana a primit cu aceasta ocazie un tort urias cu cinci etaje decorat cu artificii in locul traditionalelor lumanari.

Petrecerea a avut loc la Menton, un pitoresc oras francez situat in apropiere de granita cu Italia.

Invitatii au purtat costume inspirate din tinutele purtate la curtea regilor Frantei.

Descrisa de numeroase ori drept „una dintre cele mai bune artiste pop ale tuturor timpurilor”, numita si „Queen of Pop (Regina Pop-ului)”, Madonna este si cea mai bine vanduta cantareata a secolului XX, potrivit Recording Industry Association of America, cu peste 200 de milioane de albume vandute in intreaga lume.

In martie 2008, ea a fost inclusa in Rock and Roll Hall of Fame. Madonna a concertat si la Bucuresti, in 2009, spectacolul facand parte din turneul „Sticky and Sweet”.

R.N.

banner

Citește și...