Magda nu se predă! Fosta şi actuala soţie a lui Tolea Ciumac se ”păruiesc” prin tribunale: motivul e halucinant!

Publicat: 10/04/2017 | 14:38

Lucrurile nu par să se liniştească prea curând între fosta şi actuala soţie a lui Tolea Ciumac, pentru că cele două femei au ajuns din nou să se „păruiască“ prin tribunale, iar CANCAN.ro, site-ul numărul 1 din România, are toate detaliile. (Toate noutăţile pe PARFUMERIA.RO, oficial site-ul nr. 1 de shopping al vedetelor)

Magda Ciumac, ex-soţia lui Tolea, a decis s-o dea în judecată pe Alina, actuala femeie din viaţa fostului luptător de K1. Motivul e unul cât se poate de incredibil şi se pare că şi de aceasă dată este vorba de anumite afirmaţii cu caracter defăimător, pe care actuala soţie a lui Tolea Ciumac le-a făcut referitoare la Magda. De asemenea, la fel s-a întâmplat şi în urmă c-un an de zile, atunci când aceasta a decis să meargă în instanţă pentru a-şi rezolva conflictul cu Alina Ciumac. În plus, pe atunci aceasta îi cerea daune morale actualei soţii a luptătorului în valoare de 100.000 de euro, însă magistraţii de la Tribunalul Bucureşti i-au respins respectiva cerere.

Totodată, în episodul din luna aprilie a lui 2016, Magda Ciumac alegea să apeleze la justiţie şi o dădea în judecată pe Alina pentru că s-a simţit lezată de declaraţiile făcute la adresa ei în cadrul unei emisiuni TV. În plus, imediat după ce acea cerere i-a fost respinsă, fosta soţie a lui Tolea a mărturisit că, de fapt, ea a fost cea care a renunţat la proces. De asemenea, cele două femei din viaţa ex-luptătorului nu par să ajungă prea curând la o înţelegere, mai ales că momentele de genul acesta par să fi fost trase la indigo în ultimii ani.

Magda şi Anatoli Ciumac, pe numele său real, au divorţat în 2008, la doi ani de zile de când venea pe lume băieţelul lor, Alexander Sasha. În prezent, ambii şi-au refăcut vieţile, Tolea devenind din nou tătic de băiat, la începutul acestui an, după ce în luna mai a anului 2014 s-a recăsătorit cu Alina. Pe de altă parte, Magda trăieşte o poveste de dragoste c-un om de afaceri din Timişoara.