Maia Morgenstern, pe scenă alături de fiica sa! Cabrina a debutat la 18 ani

Publicat: 12/10/2017 | 07:50

Emoţii mari pentru Maia Morgenstern! Luni, fiica ei, Cabrina, a debutat pe scenă alături de ea, în spectacolul „Maitreyi, pe scena Teatrului Naţional Vasile Alecsandri din Iaşi.

A fost debutul Cabrinei Morgenstern pe o scenă mare de teatru. Fiica Maiei Morgenstern are 18 ani şi este studentă la teatru. Spectacolul „Maitreyi” a fost un real succes, s-a jucat cu casa închisă şi sala plină. Mama şi fiica au interpretat acelaşi personaj, Cabrina a fost Maitreyi la 16 ani, iar Maia a fost Maitreyi la maturitate. Actorii au fost ovaţionaţi şi rechemaţi pe scenă de public, în semn de respect pentru actul cultural de excepţie pe care l-au oferit în cele două ore de spectacol


Fiul Tudor Aaron Istodor a jucat rolul lui Mantu, verişorul lui Maitreyi, împreună cu actori mari ai scenei româneşti, precum Vlad Zamfirescu, în rolul lui Allan (Mircea Eliade), Doru Ana, în rolul lui Narendra Sen, tatăl lui Maitreyi, alături de Teodora Calagiu – Srimati Devi, mama lui Maitreyi, Miral Solcanu – Chabu, sora lui Maitreyi în vârstă de 8 ani, Carla 

Acum o sută de ani – adică 1917- pe scenă TEATRULUI NAŢIONAL din IAŞI o domnişoară, proaspăt absolventă a Liceului Oltea Doamna, înfiorată de emoţie dar pe deplin conştientă de importanţa momentului, recita o poezie. Umbra lui Mircea. La Cozia. Ani de zile s-a vorbit despre asta la Dorohoi. ” Annuţa a fost pe scena Naţionalului din IAŞI! Şi ce frumos a recitat!” – spuneau cu toţii: părinţii, fraţii, matusile, unchii, coridoarele, colegele….apoi logodnicul! Bunicul. Bunica – Anneta- s-a căsătorit imediat…la 17 ani. Dar nu uita niciodată să ne povestească/ recite momentul de pe scena Naţionalului din IAŞI. Era atât de mândră şi fericită….o domnişoară de 17 ani.

Ieri, 9 octombrie, pe scena TEATRULUI NAŢIONAL din IAŞI…fiica mea, Cabrina Morgenstern şi-a făcut debutul în spectacolul Maitreyi….are 18 ani. ” Inima mea, rupe-ţi invelisul şi ieşi la lumina! Inima mea….” – Maitreyi Devi, Dragostea nu moare. Mulţumesc tuturor.
Mulţumesc VIAŢĂ”, a scris Maia Morgenstern, pe Facebook.

Citește și...