Mama Alexandrei, la moaștele Sfintei Parascheva. Ce mesaj a transmis Teodora Măceșanu

Publicat: 10/10/2019 | 11:22
Mama Alexandrei, la moaștele Sfintei Parascheva. Ce mesaj a transmis Teodora Măceșanu

Mama Alexandrei se numără printre credincioșii care se vor ruga zilele acestea la moaștele Sfintei Parascheva, în Iași. Cu câteva zile înainte de a începe cel mai important pelerinaj din țara noastră, Teodora Măceșanu a transmis un mesaj cu lacrimi în ochi.

Citește și: “Alexandra și Luiza sunt în viață” Anunț-bombă în cazul crimelor din Caracal

Mama Alexandrei, la moaștele Sfintei Parascheva. Ce mesaj a transmis Teodora Măceșanu

De aproape trei luni, părinții Alexandrei Măceșanu trăiesc într-un stres maximum, iar veștile pe care le primesc de la o zi la alta despre ancheta care îl vizează pe Gheorghe Dincă, monstrul care a răpit-o pe adolescentă, îi ucid puțin câte puțin. Conform informațiilor strânse de câțiva detectivi, copila ar fi în viață și s-ar afla în Italia, alături de alte fete care ar fi victime ale traficanților de carne vie. Printre acestea se numără și Luiza Melencu, în vârstă de 18 ani.
Teodora Măceșanu a mărturisit recent că ea și rudele sale trăiesc cu speranța că Alexandra se va întoarce în curând acasă și, în timpul rugăciunilor către Dumnezeu, imploră ca fiica ei să fie protejată. Mai mult, femeia a decis să meargă pe 14 octombrie la moaștele Sfintei Cuvioase Parascheva, care a făcut minuni pentru mulți credincioși. “Dumnezeu să o apere pe Alexandra mea, acolo unde este și să mi-o aducă acasă, vie și nevătămată”, a spus Teodora Măceșanu, relatează stirilekanald.ro.

Pelerinaj Sfânta Parascheva – manifestări în perioada 11-15 octombrie

Mii de pelerini sunt așteptați și în acest an la Catedrala Mitropolitană din Iaşi, în curtea căreia vor fi expuse,  într-un paraclis special împodobit, moaștele Sfintei Parascheva. Manifestările oficiale vor începe vineri, 11 octombrie, la ora 06:30, atunci când va avea loc procesiunea cu moaştele Sfintei Cuvioase Parascheva. De altfel, moaștele Sfintei se află tot timpul anului în Catedrala Mitropolitană din Iași, însă înainte cu câteva zile de 14 octombrie, racla este scoasă din biserică, în cadrul unui eveniment fastuos și depusă în fața acesteia.

Alexandra Măceșanu, răpită la 15 ani de Gheorghe Dincă

Vă reamintim că Alexandra Măceșanu, născută pe 15 septembrie 2003 și originară din comuna Dobrosloveni, judeţul Olt, a fost răpită de Gheorghe Dincă miercuri, 24 iulie. A doua zi după ce a dispărut, adolescenta a reușit să sune de trei ori la serviciul unic de urgență, însă, salvatorii nu au reușit să o ia din Casa Groazei din Caracal. Cu câteva luni înainte ei, monstrul de 66 de ani a răpit-o pe Luiza Melencu, născută pe 2 decembrie 2000. Ea a fost luată la ocazie de Gheorghe Dincă pe 14 aprilie și de atunci nimeni nu a mai văzut-o. Pe 9 septembrie, Luiza Melencu ar fi început clasa a XII-a la Colegiul Tehnic “Costin D. Neniţoiu” din Craiova, însă… în locul ei, la festivitate au fost doar mama și bunicul, care au transmis mesaje sfâșietoare.