Mama ANTONIEI, în lacrimi la TV. Chiar cântăreaţa a făcut-o să plângă: „Ce mă sperie mult e să nu fiu singură la bătrâneţe…“

Publicat: 17/07/2017 | 16:06

Mama Antoniei a fost numită pe merit cea mai sexy bunicuţă din showbiz-ul autohton, iar în weekendul care s-a încheiat a împlinit frumoasa vârstă de 50 de ani.

Cum artista nu a putut fi alături de mama ei, Denise Iacobescu, atunci când aceasta şi-a sărbătorit ziua de naştere, ea i-a transmis un mesaj în cadrul emisiunii lui Teo Trandafir. „Vreau să îmi mulţumesc pentru tot ceea ce mi-ai oferit, pentru că ai avut grijă să nu îmi lipsescă nimic. Eşti o persoană specială şi te iubesc mult“, a fost mesajul Antoniei. Rapid, Denise Iacobescu a izbucnit în lacrimi.

„Sigur, când s-a întâmplat. Îi explic care sunt repercursiunile şi o las dacă vrea să facă aia. Nu vreau să iau decizii în locul ei. (…). Întotdeauna am învăţat-o să fie independentă. Dacă tu îţi protejezi copilul, copilul nu o să fie independent niciodată. (…). Unul dintre secretele frumuseţii: să-ţi ţii mintea ocupată“, a mărturisit mama Antoniei în ceea ce priveşte modul în care a crescut-o pe cântăreaţă, dar şi că a lăsat-o pe vedetă să îşi ia singură deciziile.

„În primul rând, dorinţa cea mai mare e să o văd pe Maya aici, lângă fraţii ei. Şi ştiu că asta e şi dorinţa Antoniei. Şi, în rest, să fiu sănătoasă… avansarea în vârstă nu mă sperie. Ce mă sperie mult e să nu fiu singură la bătrâneţe. Nu să rămân singură, e de fapt vorba de a depinde de cineva… eu fiind o femeie independentă… (…). Faţă în faţă nu am mai văzut-o pe Maya de anul trecut, de ziua ei“, a mai spus Denise Iacobescu, imediat ce a izbucnit în plâns în direct, emoţionată de urarea transmisă de către fiica sa.

Antonia şi Alex Velea sunt unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbizul autohton, cei doi sunt foarte fericiţi alături de cei doi băieţi pe care îi au împreună, dar vedeta vorbeşte aproape zilnic şi cu fiica ei, Maya, care locuieşte în Italia.

Citește și...