Mama celor doi fraţi agresaţi sexual de poliţist, în lacrimi! Ce i-a povestit fiul ei: „Copiii nu mai au acces la televizor. Băiatul a rămas traumatizat…”

Publicat: 08/01/2018 | 15:21
Mama celor doi fraţi agresaţi sexual de poliţist, în lacrimi! Ce i-a povestit fiul ei: „Copiii nu mai au acces la televizor. Băiatul a rămas traumatizat…”

Părinţii copilei de patru ani şi ai fratelui ei, de nouă, sunt îngrijoraţi pentru starea emoţională a micuţilor. În cadrul unui interviu, mama minorilor a dezvăluit ce i-a povestit fiul său. Ea şi soţul său îşi doresc să se facă dreptate pentru copiii lor.

Citeşte şi: SCANDALOS Pedofilul din Poliţie avea un protector ”înalt” la Minister! A violat o femeie, dar dosarul a fost ”îngropat”

Mama copiilor agresaţi sexual a spus că fiul ei se simte vinovat că nu şi-a putut apăra sora mai mică de poliţistul pedofil. De asemenea, femeia a mai afirmat că băiatul de nouă ani e conştient de gravitatea situaţiei petrecută în lift.

Citeşte şi: Explicaţia halucinantă a poliţistului, după ce a mărturisit că îi plac copiii! „Trebuie omorât!”

„Copiii nu mai au acces la televizor. Băiatul a rămas traumatizat, nu vrea să iasă afară, nu prea vorbeşte despre asta, decât dacă îl întrebăm. Fata nu prea a spus nimic de la început. Voi merge la Protecţia Copilului pentru consiliere psihologică. Băiatul este mai schimbat, stă închis în casă, iar, din câte mi-a spus mie, el se învinovăţeşte, simţea că nu are putere să îl lovească (n.r.: pe agresor) ca să o apere pe fată. El e conştient de ce s-a întâmplat”, a declarat mama copiilor, potrivit digi24.ro.

Citeşte şi: Marian Godina stia cine este violatorul din Bucuresti. Dezvaluiri halucinante despre fostul lui coleg

„Vreau (n.r.: ca pedofilul) să fie pedepsit pentru lucru asta, pentru tot ce a făcut. E bine că l-au recunoscut şi nu au acoperit lucru acesta”, a mai spus femeia.

Citeşte şi: E „război” pe pagina de Facebook a poliţistului pedofil! „Asta se întâmplă când angajările se fac «direct». Cu ce-l avea la mâna pe «şef»? Cât de mare este acel şef?”

Poliţistul de la Brigada Rutieră a agresat sexual doi fraţi în dimineaţa zilei de 5 ianuarie

Vă reamintim că Eugen Stan a agresat în liftul unui bloc din sectorul 6 al Bucureştiului o fată şi un băiat, de 4, respectiv 9 ani. Imaginile instalate în lift au surprins toate momentele. În vârstă de 47 de ani, suspectul lucrează în calitate de şofer la Brigada Rutieră. Tatăl micuţilor agresaţi de agent era la serviciu, iar mama lor se afla internată în spital, astfel încât băiatul şi fetiţa au fost lăsaţi în grija naşei lor.

În weekendul care tocmai s-a scurs anchetatorii l-au căutat într-o zonă de 50 străzi în jurul locului unde a avut loc atacul. Până ce făptaşul să fie prins, poliţiştii au audiat şapte persoane, dar niciuna nu a fost reţinută. Aproape 1000 de oameni au sunat în ultimele zile la 112 pentru a sesiza că l-ar fi văzut pe suspect. Asta, după ce Poliţia Capitalei a dat publicităţii imagini cu el.

 

Citește și...