Mama fetiţei fără mâini de la „Românii au talent“ a povestit cum a ajuns să o adopte: LORELAI fusese părăsită în maternitate

Publicat: 12/03/2017 | 09:58

Povestea impresionantă de viaţă a micuţei Lorelai Moşneguţu a ajuns să fie cunoscută de o ţară întreagă, pentru că fetiţa a reuşit prin optimismul său să ofere tuturor o lecţie incredibilă de voinţă, în clipa în care, în urmă cu doar două zile, a urcat pe scena de la „Românii au talent“.

Povestea Albertei Moşneguţu, pe numele ei real, a impresionat întreaga Românie până la lacrimi, iar recent mama fetiţei, Veronica Pârvulescu a mărturisit cum a ajuns să o adopte, în urmă cu 13 ani. Aceasta a văzut la televizor cazul unui bebeluş din Târgovişte care s-a născut fără mâini, dar şi căruia medicii nu îi dădeau mai mult de câteva zile de trăit. Mai mult, imediat după naştere, Lorelai a fost părăsită şi de mama biologică, pentru că avea probleme de sănătate.

„Totul mi se pare ireal. Am crescut descoperind că adevăratele poveşti încep acolo unde se sfârşesc şi că cele mai frumoase sunt cele trăite, cele din viaţa noastră de zi cu zi: viaţa, izvorul tuturor poeziilor, poveştilor şi basmelor din întreaga lume! Basmul copilăriei mele a fost bunica mea, al cărei nume îl port cu mândrie şi dor. Mă fermecau povestirile ei, felul său de a le spune. Folosea cuvinte simple, pe înţelesul meu, dar pline de tâlc. Îmi amintesc cum spunea că: «Noi, oamenii, suntem, pe Pământ, oaspeţii lui Dumnezeu. El ţine în mâna dreaptă toate drumurile vieţii, pe care le uneşte, după voia sa, printr-o… poveste!» Astfel începe povestea mea cu Lorelai, a spus Veronica Pârvulescu, mama adoptivă a micuţei, potrivit Mediafax.

De asemenea, Veronica Pârvulescu este asistent maternal şi a mers să o vadă pe fetiţa care fusese abandonată la Maternitatea din Târgovişte. A înfiat-o, pentru că a iubit-o foarte mult încă din primele momente, ştiind că e specială. De asemenea, micuţa are deja câteva cărţi scrise cu ajutorul degetelor de la picioare, este foarte pasionată de desen şi spune că poate vorbi cu îngerii, care veghează asupra ei.

„Am un înger al meu şi vorbim în gând. Are o voce groasă, bărbătească. Îmi cere să cânt şi spune că sunt una dintre vocile din corul de sus, din cer. De aceea am scris într-o poezie că eu sunt şi în cer, şi pe pământ. El îmi spune cum să scriu şi ce să scriu“, mărturisea Lorelai Moşneguţu, potrivit ziarului Adevărul.

Veronica Pârvulescu a iubit-o pe Lorelai din prima clipă când a văzut-o părăsită în maternitate
Veronica Pârvulescu a iubit-o pe Lorelai din prima clipă când a văzut-o părăsită în maternitate

„Sunt ca nişte apariţii, îi vin numai atunci când e foarte speriată de ceva. Prima dată, mi-a spus că îngerul i-a vorbit acum doi ani, într-o zi când eram în microbuz. Era şapte seara, s-a înnoptat brusc şi a venit o vijelie foarte mare. Era ca o minitornadă, iar oamenii s-au speriat atât de tare, încât au început să se roage. Ea era blocată de frică, n-a scos un cuvânt. Apoi mi-a povestit că auzise vocea aceea care îi spunea că va ajunge cu bine acasă. Şi i-a mai spus să nu se sperie de felul în care arată, căci a venit aşa cu un scop pe lume“, a mai adăugat şi mama adoptivă a micuţei.

Citește și...