Mama gravidei care s-a sinucis face dezvăluiri despre fiica ei! „A fost internată, mi-a dat…”

Publicat: 19/08/2017 | 15:59

Mama Alexandrei Braunstein, gravida care s-a sinucis, împingându-le în faţa trenului şi pe fiicele sale, a făcut dezvăluiri despre cea căreia i-a dat viaţă.

Distrusă de durere, femeia a mărturisit că fiica ei suferea de depresie şi că a fost internată la Spitalul nr. 9 din Capitală. „Nu mi-a zis, mamă, mi-a spus: «Plec… de dimineaţă… îmi iau fetele şi plec… Nu mi-a zis deloc» (…) Mi-a făcut depresie în clasa a 8-a. A fost internată la nr. 9. Mi-a dat tratament de la Buftea, mă duceam în fiecare lună şi îi dădeam tratament şi nu îl lua”, a declarat mama Alexandrei Braunstein la un post TV.

Cazul cutremurător al Alexandrei Braunstein, mama însărcinată, care s-a aruncat în faţa trenului împreună cu cele trei fiice ale sale, Georgiana, Daria şi Andreea, a şocat întreaga Românie.

Necropsia a scos la iveală un alt fapt cutremurător: Georgiana, Daria şi Andreea, fetiţele aruncate în faţa trenului, nu mâncaseră nimic cu mai bine de 20 de ore înainte de a fi duse spre moarte de cea care le-a dat viaţă.

Citește și...