Mama lui Dani Oţil, anunţ-bombă: „Am venit la Bucureşti să-mi însor băiatul! Îmi place de…”

Publicat: 17/10/2017 | 09:48

„Matinalul” de la „Netza” şi-a adus mama la Bucureşti. Femeia a venti de la Reşiţa, pentru a-i da o mână de ajutor băiatului ei.

Toamna trecută, Dani Oţil şi-a deschis oficial restaurantul din zona Parcului Herăstrău, local făcut de la zero, din economiile pe care a reuşit să le strângă în decurs de 8 ani, de când are emisiune la Antena 1. Recent şi-a adus şi părinţii în Capitală şi le-a arătat restaurantul.

Mama lui Dani Oţil este hotărâtă! Că vrea, că nu vrea, băiatul ei trebuie să se pregătească de însurătoare. Femeia a venit să-l ajute cu restaurantul, dar şi cu „problemele” sentimentale.  Dorina Oţil e gată să devină soacră-mare. (Citeşte şi Dani Oţil, mesaj emoţionant pentru părinţii lui: „Poate pentru tine nu înseamnă nimic…”

Am venit să-l însor pe Dani.Vreau să-l văd însurat, să-mi facă un nepot. În privinţa fetelor, nu am preferinţe. Din platou îmi place de Flavia,  de Miruna, dar oricum eu nu pot să mă pronunţ că eu spun una, şi el vrea alta. El e  cu motoarele…cu raliurile. Tot timpul stau şi ma gândesc…ce face..a ajuns, e bine…Numai eu ştiu ce e în sufletul meu. Mie nu îmi zice când se răneşte. Aflu de la televizor, când se scapă. Dacă el e tot plecat, colo-colo, cine stă cu el? Îşi găseşte şi el una, la fel”, a mărturisit Dorina Oţil, la Antena 1.

Citește și...