Mara Bănică, declaraţie de dragoste copleşitoare pentru iubitul ei! „Dacă ar fi să ai nevoie de un rinichi…”

Publicat: 29/09/2017 | 21:59

Mara Bănică şi iubitul ei, Răzvan, aniversează încă un an de relaţie, iar jurnalista a publicat pe contul ei de Facebook o declaraţie de dragoste copleşitoare pentru partenerul ei de viaţă.

„29 septembrie. De câţiva ani buni, fix în ziua asta, postez despre prima noastră întâlnire. Mă uitam pe „amintirile mele” din ziua asta de pe Facebook şi toate erau legate de ţine. Îţi uram lucruri, îţi spuneam „te iubesc”, îţi mulţumeam pentru tot şi toate. Tu, nici măcar n-ai Facebook. Dar nu contează! Profit de asta, ştiu că citeşti. Dacă ar fi să ai nevoie de un rinichi, să spunem, eu ţi l-aş da pe al meu, chiar dacă ar fi singurul! Asta pentru că în toţi anii ăştia ai stat lângă mine, m-ai făcut să râd, să plâng, să cânt, să zâmbesc, să te iubesc în felul ăsta al meu. Ştiu că sunt cel mai repezit om pe care-l cunoşti şi ştiu că asta nu-ţi place, dar mai ştiu că sunt iubita ta şi asta îţi place la nebunie! 🙂 Aşa că, La mulţi ani, Răzvan al meu fără Facebook, a mai trecut un an!”, a scris Mara Bănică pe Facebook, publicând o poză cu ea şi cu iubitul ei, Răzvan.

Postarea Marei Bănică a adunat peste 4.000 de like-uri pe Facebook într-o singură oră de la publicare. Numeroase persoane le-au urat celor doi „Mulţi ani împreună!”.

Mara Bănică are un băieţel dintr-o relaţie anterioară, Dima, în vârstă de 7 ani.

 

Citește și...