Mara Bănică, probleme mari de sănătate! Anunţul făcut de vedeta TV: „Medicii nu au ce să îmi facă!”

Publicat: 17/08/2017 | 17:51

În ultimii ani, MARA BĂNICĂ a trecut prin momente cumplite, după ce a acuzat probleme grave de sănătate. Bruneta nu s-a simţit în apele ei şi a decis să îşi facă o serie de analize, iar diagnosticul pus de medici a îngrijorat-o teribil.

În urmă cu un an, jurnalista a ajuns de urgenţă la spital, din cauza unor dureri cumplite provocate de sinuzită. După ce medicii au consultat-o, i-au recomandat să aibă mare grijă la alimentaţie şi i-au prescris tratament cu antibiotic.

Am plecat într-o fugă spre spital. Nu puteam să stau de durere. După ce mi-au dat tratamentul, m-au trimis acasă, urmând să aştept efectul pastilelor. Nu îmi trecea sub nicio formă, puteam sta doar în fund, pe marginea patului”, declara Mara Bănică. „Medicii nu au ce să îmi facă. Pe la patru dimineaţa, după toate pastilele luate, am reuşit să mă întind în pat, iar atunci am simţit o explozie în cap. Mi s-a spart punga de puroi. Atunci am simţit o eliberare. Încă elimin puroiul, după ore bune de când mi s-a întâmplat totul”, a mai spus Mara Bănică la acea vreme.

Vedeta TV s-a trezit anul trecut că numele său este folosit într-o escrocherie pe reţelele sociale, descoperind că a fost creat un cont fals, de pe care anumite persoane anunţă că este bolnavă şi că are nevoie de o sumă de bani pentru un transplant. Mai mult, chiar Mara Bănică a fost cea care a tras un semnal de alarmă, tot prin intermediul unei reţele sociale, atunci când era în drum spre Paris.

„Fac un apel la prieteni, fani, la oricine. Sănătatea mea este şubredă, lupt cât pot, dar degeaba mai am nevoie de câţiva bani, 8.000 euro. Vă iubesc şi vă mulţumesc pentru tot ajutorul acordat“, a fost mesajul de pe contul fals creat în numele Marei Bănică, pe Facebook.

 

Citește și...