Marcel Ciolacu: „Dumnezeu nu bate cu parul, domnule Orban! Din guvernarea dumneavoastră mai lipsește invazia lăcustelor”

Publicat: 29/06/2020 | 20:03
Marcel Ciolacu: „Dumnezeu nu bate cu parul, domnule Orban! Din guvernarea dumneavoastră mai lipsește invazia lăcustelor”

Președintele Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu, a avut, luni, o reacție acidă și ironică la adresa premieruui Ludovic Orban. Potrivit liderului PSD, din guvernarea Orban mai lipsește „invazia lăcustelor”

„Orban ,,Pilduitorul” are tupeul să dea românilor sfaturi biblice: amenda e o formă de îndreptare, dar… doar pentru popor! ,,Sfinții petrecerilor” Rareș și Costel, dar și alți fruntași liberali, care au încălcat fără rușine toate regulile, nu se supun canoanelor procesului-verbal de contravenție. Pentru ei nu există lege, nu există bun-simț, nu există reguli!

Restul trebuie puși la colț, să sufere în continuare, să nu se poată trata în spitale, să plătească amenzi și să fie ținuți doar în frică și teroare”, a scris Marcel Ciolacu luni pe Facebook, potrivit GÂNDUL.RO.

Marcel Ciolacu, șeful Camerei Deputaților, a ironizat guvernarea Orban

„Dumnezeu nu bate cu parul, domnule Orban! Din guvernarea dumneavoastră, mai lipsește invazia lăcustelor ca tabloul apocalipsei pe care ați provocat-o cu bună știință să fie complet!”, a mai precizat Ciolacu.

Premierul Orban a atras luni atenția asupra evoluției răspândirii coronavirusului în România, fapt care determină autoritățile să fie precaute când vine vorba de luarea măsurilor de relaxare. Pe 1 iulie, potrivit planului inițial, ar urma o nouă fază de relaxare care ar cuprinde și deschiderea restaurantelor, însă instituțiile cu atribuții de control vor decide dacă acest lucru va fi posibil în contextul înregistrării unui număr mare de noi cazuri de infectare.

Premierul convoacă miercuri toți miniștrii în problema pandemiei

„Miercuri voi convoca toți miniștrii și toate instituțiile care au atribuții de control de la MAI până la MS, ANPC, ANSVSA pentru a face o analiză a planului de măsuri pentru a asigura respectarea regulilor. Le voi da un semnal de mobilizare la maxim pentru că este în interesul cetățenilor. Prezență pe teren și mobilizare maximă a tuturor instituțiilor cu atribuții de control pentru a-i îndemna pe cetățeni să respecte regulile”, a declarat Orban.