Marcel Toader a explicat la TV de ce nu s-a prezentat la notar pentru a divorţa amiabil de soţia sa. Omul de afaceri a anunţat că vrea să divorţeze în instanţă.

"Am reflectat la tot ce s-a întâmplat. Mi-am dat seama că în platouri au devenit diverşi aserviţi care au spus verzi şi uscate, numai adevărul nu. Mi-am spus în felul următor: am decis că adevărul suprem îl deţine o instanţă de judecată.

Îţi fac o retrospectivă cu schimbul de mesaje. Mi-a cerut certificatul de căsătorie, m-a întrebat dacă mă prezint la ora 9 (...) Cer instanţei să decidă cine a comis adulterul", a declarat Marcel Toader la "Acces direct".

Marcel Toader către Saveta Bogdan: "Eşti aservită"

Marcel Toader şi Saveta Bogdan au fost implicaţi într-un scandal în emisiunea "Acces direct". "Eşti aservită", i-a transmis omul de afaceri artistei Saveta Bogdan. "Nu mă uit în oglindă când mă uit la tine", i-a mai spus Marcel Toader Savetei Bogdan. "Foarte bine, că sunt frumoasă", a replicat Saveta Bogdan.

Saveta Bogdan a lăudat-o foarte tare pe soţia lui Marcel Toader pentru cum a apărut la divorţ. "Este o femeie frumoasă, o mare cântăreaţă, mi-a plăcut foarte tare cum s-a îmbrăcat. De ce te oftici, Marcel? (...) Marcel, s-au dus vremurile tale", a spus Saveta Bogdan.

 

 

Citeste despre:marcel toader, maria constantin, marcel toader maria constantin divort


Share On Facebook