Marcel Toader îşi caută soţie? „Dacă te-ai dăruit cu toată fiinţa ta…”

Publicat: 15/10/2017 | 10:38

După ce a anunţat că nu exclude să se însoare din nou, odată ce divorţează de Maria Constantin, Marcel Toader e o oază de înţelepciune, pe reţelele de socializare Facebook. Multe doamne care îl urmăresc sunt impresionate de cuvintele lui „dulci”.

Secretul vieţii este să trăieşti fără gregrete. Dacă te-ai dăruit cu toată fiinţa ta, să fii sigur că undeva există şi locul unde sufletul şi inima ta îşi vor găsit liniştea. Eu nu voi înceta să caut acel loc! Sunt convins că Dumnezeu are grijă de mine. Cu dragoste, pentru voi”, a scris Marce Toader, pe contul său personal de Facebook, alături de o poză cu el îmbrăcat la patru ace.

Marcel Toader pare să fie gata să o dea uitării pe Maria Constantin. Este foarte activ în mediul online, iar apropiaţii lui au dezvăluit că nu ar spune nu unei noi căsătorii, care ar fi a şaptea pentru el, deoarece „îi place să aibă un suflet cald aproape”.

În urmă cu doar câteva zile, Marcel Toader anunţa pe Facebook că este îndrăgostit de…ziua de mâine: „În viaţa mea, mi-am dorit ca fiecare zi să fie diferită. Mai intensă, mai senină, mai specială. Ziua de ieri a trecut, cea de azi o trăiesc la maxim, iar ce mâine vreau să fie mai frumoasă decât toate la un loc. Îndrăgostit de ziua de mâine”.

 

Citește și...