Marcel Toader, scrisoare pentru presupusul amant al Mariei Constantin: „V-am trimis un mesaj ca să ne întâlnim”

Publicat: 15/11/2017 | 08:12

Marcel Toader a citit scrisoarea către presupusul amant al Mariei Constantin, în direct, la o emisiune tv. Omul de afaceri îl roagă frumos să îl ajute să îi înmâneze înapoi bunurile personale ale artistei, hainele, dar şi accesoriile. 

„Există un fapt pe care îl trăiesc de câteva săptămâni încoace, referitor la hainele fostei mele soţii. Le ţin în portbagaj. (…) M-am gândit să apelez la domnul Ionaşcu şi atunci am făcut o scrisoare deschisă către domnul comisar de la Garda de Mediu şi aşa am făcut o cerere scrisă”, a spus Marcel Toader, la Antena 1.

„Având în vedere întâmplările survenite în urmă cu 106 zile şi care ne privesc pe amândoi în egală măsură, îmi permit să vă cer ajutorul pe această cale, într-o problemă stringentă care mă apasă! Nu ştiu cum să fac să înmânez restul de haine, de bijuterii (gablonţuri), lenjerie intimă…etc pe care fosta mea soţie – în speţă Maria Constantin (încă Toader) le-a lăsat în apartamentul conjugal. Vă adresez această cerere cu maximă părere de rău că această problemă nu am putut-o rezolva acum 106 zile la data de 31.07.2017, orele 23:40, atunci când fosta mea soţie v-a sunat, iar eu v-am trimis un mesaj ca să ne întâlnim, lăsându-vă invitaţa unei întâlniri bărbăteşti, dar şi a doua zi, 01.08. 2017, când mi-aţi spus: citez: „vin şi cu părinţii”! Vă rog pe această cale să mă ajutaţi să rezolv această problemă. Spun asta datorită faptului că dumneavoastră o cunoaşteţi de o altă manieră”, este scrisoarea pe care Marcel Toader a scris-o. 

Citește și...