Marele castigator al super-concursului “Vocea Romaniei” este Stefan Stan! El a reusit sa castige premiul in valoare de 100.000 de euro!

Publicat: 27/12/2011 | 00:00
In aceasta seara, la emisiunea-concurs "Vocea Romaniei", marele castigator a fost ales de public din echipa lui Smiley.

Concurentul care a castigat trofeul “Vocea Romaniei” este Stefan Stan, din echipa lui Smiley. In aceasta seara, Stefan Stan (antrenor Smiley) a cantat solo melodia “My way” a regretatului artist Frank Sinatra, apoi a avut un duet cu Smiley pe melodia “I can’t get no satisfaction”, iar la final a cantat alaturi de Andra melodia “Vivo per lei”.

“Vocea Romaniei a fost o experienta care mi-a schimbat viata, asta e clar! Am invatat foarte multe lucruri, atat la nivel profesional, cat si uman, am cunoscut oameni, mi-am facut prieteni, si am reusit sa fac primul pas pe un drum pe care vreau sa merg de acum inainte: muzica! In plus, dupa primele aparitii in show, sunt foarte multi cei care ma opresc pe strada sa ma felicite”, a declarat Stefan Stan inainte de marea finala.

Vezi aici duetul extraordinar al lui Stefan Stan impreuna cu Andra

Intrebat inainte de finala ce va face cu banii daca va castiga marele premiu la “Vocea Romaniei”, Stefan a spus ca ar investi in cariera muzicala. “Asa cum am declarat inca de la auditiile pe nevazute, o mare parte din bani ii voi dona Kassandrei Rotariu, o fetita care are mare nevoie de ajutor si de a carei poveste am auzit si m-a impresionat inca dinainte de inceperea acestui concurs. Cu o alta parte din bani as face o prajitura imensa din care sa guste toti cei care m-au sustinut, iar restul l-as investi in cariera mea muzicala”, a dezvaluit Stefan Stan.

“Am primit oferte de a canta in strainatate, dar din respect pentru tara mea, pentru oamenii care au crezut in mine aici si m-au sustinut, am decis sa raman in tara. Indiferent de ce-mi rezerva viitorul pe plan muzical, daca as alege strainatatea, ar fi doar pentru a reprezenta Romania”, a marturisit Stefan.

Vezi mai jos cum a decurs finala concursului “Vocea Romaniei”!

In ultimele patru luni, concurentii au trait o experienta unica alaturi de antrenorii lor, Loredana, Smiley, Horia Brenciu si Marius Moga. Dupa 14 editii ale emisiunii, Vocea Romaniei a fost aleasa de public, iar cel care pleaca cu trofeul acasa este Stefan Stan, concurentul lui Smiley. Cei patru finalisti care s-au infruntat in aceasta seara au fost: Dragos Chircu, Stefan Stan, Iuliana Puschila si Cristian Sanda.

In marea finala, cei patru concurenti au avut trei momente: au cantat solo, au avut un moment in duet cu antrenorii lor si un duet cu o vedeta (Pepe, trupa Voltaj, Andra si soprana Felicia Filip). In aceasta ultima editie, spre deosebire de precedentele, doar votul publicului a decis castigatorul de la “Vocea Romaniei”.

Uite ce decolteu sexy are Loredana in finala emisiunii “Vocea Romaniei”!

Iata momentele concurentului Dragos Chircu (antrenor Loredana Groza): el a interpretat solo melodia “When a man loves a woman”. Apoi a avut un duet cu Loredana pe melodia “Con te partiro”, iar la final, Dragos a cantat in duet cu Pepe pe o melodie cu ritmuri latino.

Soprana Felicia Filip, un duet de senzatie alaturi de Cristian Sanda la “Vocea Romaniei”! Afla ce a impresionat juriul!

Iata momentele concurentului Cristian Sanda (antrenor Marius Moga): el a cantat solo o melodie

Citește și...