Marele secret al lui Ştefan de la Exatlon! Ce nu ştiu telespectatorii despre “Războinic“

Publicat: 18/01/2018 | 08:06

Ştefan Ionuţ Floroaica este unul dintre cei sexy “războinici“ de la Exatlon, reuşind să atragă atenţia, atât prin fizicul său bine lucrat, cât şi prin capacităţile sale de concentrare şi dexteritate. Ştefan a plecat de altfel În Republica Dominicană ghidat de un motto, “am un singur adversar şi acela este omul din oglindă”, cee ace dovedeşte că are mare încredere în forţele proprii.

Ceea  ce nu ştiu telespectatorii despre tânărul chipeş este faptul că a cochetat cu moda şi cu showbizul, însă nu cu cel autohton, ci în străinătate.

 “Stefan este un tip interesant, poate tocmai de aceea, a si intrat in atentia producatorilor de filme! De exemplu, in perioada in care a stat in America, el a jucat in cateva pelicule. Este adevarat, romanul a avut doar aparitii scurte, insa a contat foarte mult. Din pacate, in ciuda faptului ca era extrem de apreciat de toti, in special din cauza fizicului impresionant, el nu a mai putut continua in SUA. La un moment dat, a fost nevoit sa sa isi urmeze studiile in alta parte si sa se axeze pe sport, acolo unde a devenit si campion la skandenberg. Nu este totusi timpul trecut pentru el! Dupa Exatlon, cu un alt capital de imagine, va putea sa revina la vechile pasiuni, au dezvăluit pentru wowbiz.ro, persoane din anturajul lui Ştefan.

Citește și...