Maria Ciobanu are un fiu secret! Băiatul a venit la TV şi a spus toată povestea vieţii cu ochii în lacrimi

Publicat: 11/05/2017 | 07:52

Maria Ciobanu nu este numai o artistă desăvârşită, ci şi un om cu suflet mare. Îndrăgita interpretă de muzică populară a luat sub aripa ei un băiat pe care l-a îngrijit ca pe fiul ei până când acesta a terminat şcoala generală.

A ajuns în casa Mariei Ciobanu pe când avea doar 12 ani şi de atunci artista l-a oprit alături de ea şi l-a sprijinit în tot ce a întreprins. Alexandru Pătraşcu a mărturisit că iubirea pentru muzica populară l-a adus aproape de îndrăgita interpretă de muzică populară, care i-a rămas mentor chiar şi peste ani.

„De la 12 ani am avut norocul să copilăresc în familia Mariei Ciobanu. Nu am făcut parte dintr-o familie de muzică populară – mergeam la mine, în piaţa Rahova şi cumpăram casete de acolo. M-am dus la spectacol la Sala Palatului – cu ajutorul cuiva am ajuns în culise, am luat-o în braţe pe Maria Ciobanu. La un an de zile am aflat unde stă, am luat un buchet cu flori şi m-am dus la ea, la poartă. Am stat la ea până am terminat şcoala generală”, a spus Alexandru, „fiul adoptiv” al Mariei Ciobanu.

Alexandru, ”fiul adoptiv” al Mariei Ciobanu
Alexandru, ”fiul adoptiv” al Mariei Ciobanu

Citește și...