Maria Constantin, adevărul despre noaptea petrecută în club cu Cătălin Cazacu: ”Nu am făcut schimb de numere de telefon”

Publicat: 14/06/2018 | 00:04

Maria Constantin a fost surprinsă de CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, în timp ce petrecea de zor cu Cătălin Cazacu într-un club de fițe din Capitală. Artista a dat cărțile pe față și a spus adevărul! (Cele mai bune oferte laptopuri)

La scurt timp după seara petrecută în club, Maria Constantin dezvăluia pentru Cancan.ro că Faimosul de la Exatlon îi este doar prieten. (CITEȘTE ȘI: CĂTĂLIN CAZACU A ”ATENTAT” LA MARIA CONSTANTIN! I-AM FILMAT ÎMBRĂȚIȘAȚI LA 3 DIMINEAȚA!)

”Este bun prieten cu o prietenă de-ale mele. L-am cunoscut în seara respectivă în Nuba. Eu îl știam de la televizor. Am petrecut în club câteva ore, este un tip foarte tare. M-am distrat și m-am simțit bine în compania lui. Nu este nimic între noi. Nu am timp de combinații, sunt prinsă cu școala în această perioadă.”, a declarat Maria Constantin, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA.

Maria Constantin a vrut doar să se distreze

Maria Constantin face noi mărturisiri din seara cu pricina! Artista a spus că ea a ieșit în acea seară doar pentru a se distra alături de prietenele ei. (VEZI ȘI: MARIA CONSTANTIN NU ÎȘI MAI ASCUNDE NOUL IUBIT: „NU VREAU SĂ MAI FIU FATA BUNĂ”)

”Trebuie să mă mai distrez. Câteodată mă mai distrez și eu, sunt om, nu sunt robot. Era într-o vineri seară, a doua zi m-am dus la concert. Am ieșit cu niște prietene. Intenția a fost bună, direcția proastă. A fost prima dată când am mers în acel club. O prietenă a zis să mergem la o limonadă, un suc ceva. Apoi nu am mai scăpat până n-am mers în club. Prima dată nu aveam eu așa chef. Apoi am început să ne distrăm, să dansăm. Am crezut că nu o să mă recunoască nimeni.”, a spus Maria Constantin conform wowbiz.ro.

Cătălin a fost abordat de multe fete în clubul cu pricina.

”Cătălin se cunoaște cu prietena mea. Am făcut cunoștință, nu îl cunoșteam. Nu ne-am întâlnit până la momentul respectiv. Nu am făcut schimb de numere de telefon. Nu am apucat să-l felicit pentru participarea la Exatlon. El a fost ocupat cu toți oamenii care veneau pe acolo. Fetele tot veneau să-l întrebe diverse lucruri. Vreau lângă mine un om care mă respectă, nu mă interesează aspectul fizic sau trecutul. Poate că există cineva în viața mea, poate că nu.”a mai spus Maria Constantin conform wowbiz.ro. (Reduceri mari la jocuri PC)

Citește și...