Maria Constantin face dezvăluiri: ”Poate am riscat…”

Publicat: 03/11/2017 | 00:03
Maria Constantin face dezvăluiri: ”Poate am riscat…”
Maria Constantin a venit în această seară în platoul de la ”Agenţia VIP”, unde a făcut cele mai sincere mărturisiri. Vedeta a răspuns şi la întrebarea dacă şi-a găsit pe altcineva.
 
”Totul se plăteşte în viaţă. Băieţelul face bine. Ne pregătim pentru sărbătorile de iarnă. Am fost acum trei săptămâni la el. Am fost la el. (…) Poate am riscat foarte mult, dar mi-am dorit atât de mult să am un copil. Voi încerca să-l iau la Bucureşti. Răutatea oamenilor mi-a dezvoltat simţul răbdării şi al înţelegerii. 
 
În momentul în care o relaţie devine instabilă. Uităm de acest vis şi ne căsătorim. În momentul în care nu mai eşti fericit, eu am avut curajul să spun stop. Sunt liniştită şi asta contează foarte mult. Trebuie să păstrezi un strop de dragoste şi pentru tine. (…) Mi-am închis telefonul şi nu l-am mai deschis două zile. 
 
A fost ca un scut de apărare. Am consultat şi un psiholog şi mi-a spus că sunt bine. Nu vreau să atac pe nimeni. Lucrurile din viaţa mea încep să se aşeze. Sunt pe calea cea bună. Nu există nimeni în viaţa mea. (…) Primesc multe mesaje, dar nu-mi stă capul la aşa ceva. E mult prea devreme să vorbesc despre aşa ceva”, a declarat Maria Constantin pentru ”Agenţia VIP”.
 
Maria Constantin s-a căsătorit cu Marcel Toader pe 26 septembrie 2015. În vârstă de 30 de ani, cântăreaţa de muzică populară a mai fost căsătorită o dată, în timp ce fostul rugbist, de 54 de ani, are cinci mariaje eşuate.
Citește și...