Maria Constantin, mesaj pentru Gabriela Cristea! Soţia lui Marcel Toader a vorbit deschis despre sarcină

Maria Constantin a vorbit deschis despre relaţia cu Marcel Toader şi despre dorinţa de a deveni din nou mămică. Artista i-a transmis fostei partenere a lui Toader un mesaj atunci când a aflat că aceasta urmează să devină mămică pentru prima dată.

Maria Constantin s-a ţinut departe de tot ce a avut legătură cu relaţia dintre Marcel Toader şi Gabriela Cristea, însă de data asta a pus punctul pe ”i”. Artista i-a urat multă sănătate vedetei care este însărcinată şi urmează să devină mămică pentru prima dată, subliniind faptul că ea nu o cunoaşte personal.

”Eu nu am nicio treabă, nu o cunosc, nu am văzut-o în viaţa mea, să-i dea Dumnezeu multă sănătate aşa cum doresc la toată lumea, inclusiv la cei care nu mă plac. Sănătate la toată lumea, dacă toată lumea e bine, şi eu sunt bine”, i-a transmis Maria Constantin fostei soţii a partenerului ei, Gabriela Cristea.

Cât despre posibilitatea de a deveni ea însăşi mămică din nou, blonda a spus că aşteaptă momentul: ”Măi, Măi, Doamne-ajută, când o fi momentul, ce să zic? Dar eu stau mai mult pe drumuri...”

Citeste despre:maria constantin, gabriela cristea, gabriela cristea sarcina, maria constantin mesaj gabriela cristea


Share On Facebook