Maria Dinulescu: „Imi este frica sa ma casatoresc”

Publicat: 24/03/2010 | 00:00
Actrita din "California Dreamin'" se gandeste deseori ca pana la varsta de 29 de ani ar fi trebuit sa se casatoreasca, insa unul dintre motivele pentru care nu a facut-o pana acum este acela ca ii este teama.

Maria spune ca la cununie va avea nevoie de ajutorul prietenilor pentru ca singura nu o va putea face.

„Poate mi-ar fi placut, desi nu sunt genul, sa ma casatoresc. Chiar cred ca, atunci cand voi face acest pas, toti prietenii mei din spate vor spune ‘da’ cu mine doar pentru ca eu nu o sa am curaj. Imi este foarte frica de acel moment, imi este foarte frica sa aleg o singura persoana pentru toata viata. Poate ar fi fost frumos ca pana la 29 de ani sa am un sot. Pentru mine a avea un sot este un lucru superb”, a declarat ea pentru replicavedetelor.ro.

Maria a explicat totusi ca gandul unui partener pe viata o face sa se simta mult mai in siguranta. De asemenea, actrita ar vrea si sa adopte un copil.

„Sa fiu suportul unei persoane si el al meu, sa stiu ca orice s-ar intampla el va fi acolo indiferent si sa avem copii adoptati, daca vrea el si un copil natural. In mod sigur vreau sa adopt, mai putin imi doresc un copil natural, dar daca sotul meu va dori, pentru el am sa fac asta”, a precizat Maria Dinulescu.

Citește și...