Maria Ghiorghiu a prezis în urmă cu un an venirea Vioricăi Dăncilă premier! Ce a spus atunci despre noul Guvern

Publicat: 18/01/2018 | 12:20

Celebra clarvăzătoare Maria Ghiorghiu a prezis în urmă cu un venirea Vioricăi Dăncilă ca premier. Pentru a dovedi previziunea, Maria Ghiorghiu a făcut public ce prevestise în urmă cu un an despre noul Guvern.

„Guvernul GVL s-a adeverit”, a scris Maria Ghiorghiu pe blog. „Şi iată, dragii mei, că astăzi, 18 Ianuarie 2018, avem un Guvern cu iniţiale: GVL. Adică: GUVERNUL VIORICA-LIVIU! G V L!”, a mai scris Maria Ghiorghiu.

„12 Februarie 2017, ora 22,50! Dragii mei, în timp ce scriam la articolul anterior, văd scris cu alb în stânga mea, pe un fond albastru, dar aud şi-un glas care strigă pur şi simplu aşa: „ROMÂNIA! Urmează Guvernul GVL …….!” Mai urmau dragilor şi alte cuvinte, circa 3 rânduri, dar nu mi s-a mai descoperit ce”, a fost previziunea Mariei Ghiorghiu făcută în urmă cu un an.

Viorica Dăncilă a fost desemnată ieri noul premier al României. Klaus Iohannis a acceptat propunerea de premier făcută de coaliţia PSD-ALDE. „Aştept să avem votul în Parlament, pentru noi e important punerea in practică a programului de guvernare, să tratăm aşa cum trebuie 2018, anul centenarului, şi să pregătim preluarea preşedinţiei europene”, a declarat Viorica Dăncilă după ce a fost desemnată premier de preşedintele Klaus Iohannis.

”Am ascultat foarte multe opinii legate de formarea noului guvern, de desemnarea noului prim-ministru. Astazi, toata ziua, am ascultat opiniile si argumentele politicienilor. Dar am reusit sa ascult si opiniile oamenilor simple, sa citesc mesaje inclusiv pe retelele de socializare. Sunt argumente legate de politica partidelor, evident. Sunt multe argumente legate de politica interna a Romaniei, de politica externa şi de securitatea Romaniei. Am ascultat si citit cu atentie toate aceste opinii si argumente si le-am cantarit pentru ca acum trebuie sa decid, dar ce fel de decizie e aceasta pe care trebuie sa o iau. In primul rand, aceasta decizie trebuie sa fie conforma cu Constitutia si CCR, in materie de desemnare, si aici argumentul cel mai simplu este aritmetica parlamentara. In Parlament, dupa consultari, este foarte clar: PSD dispune de majoritate. Si atunci, cantarind toate argumentele, tinand cont de toata situatia, am decis sa dau PSD-ului inca o sansa, si sa desemnez persoana propusa de PSD, pe doamna Dancila, dar acum PSD trebuie sa performeze. Românii au mari asteptari, şi eu am mari aşteptări. PSD-ul a promis, şi în campania electorală şi după campanie, lucruri importante. PSD-ul a promis salarii, pensii, şcoli, manuale, spitale, infrastructură, dar până acum prea puţin s-a realizat. Acum, PSD-ul trebuie să dovedească că ce a promis, face! Avem, la un an de la alegerile parlamentare, care au fost câştigate de PSD, două guverne eşuate. Acum, primesc şansa de a dovedi că ştiu ce vor şi ştiu cum se face. În continuare, invit pe toţi cei implicaţi în procedură să se mobilizeze şi să lucreze repede şi bine. Este posibil ca până la 1 februarie întreaga procedură să fie finalizată şi noul Guvern să se apuce de treabă şi să rezolve problemele, mai degrabă decât să le încurce”, a spus preşedintele Klaus Iohannis ieri, în declaraţia de presă în care a anunţat decizia de a o desemna pe Viorica Dăncilă premier.

Citește și...