Maria Ghiorghiu a prezis prăbuşirea meteoritului din SUA! Ce spunea clarvăzătoarea în urmă cu 6 luni

Publicat: 17/01/2018 | 09:59

Un meteorit s-a prăbuşit în SUA, lângă Detroit provocând un cutremur! În urmă cu şase luni, Maria Ghiorghiu a prezis că un asteorid va lovi pământul. Clarvăzătoarea a spus că „din Cer vine cu o viteză uluitoare un obiect rotund, o minge alb-albastră”. Aceasta a scris pe blogul ei despre incidentul din America în urmă cu aproape jumătate de an. 

„Cu ochii pe MONITOR,vad dragilor in spatele meu, înspre Sud, un Cer de ziuă, iar din CER vine cu o viteza uluitoare,un obiect rotund precum o minge de fotbal .
Acest obiect ,era foarte aproape de Pămant la inaltimea unui Bloc cu maxim 15 etaje.
Avea o culoare alb- gri, iar peste aceasta culoare de alb -gri deschis ,erau pete albastre multe si de toate formele.  Dragii mei, despre ce obiect este vorba, daca va fi un ASTEROID sau orice altceva ce părea ca o minge alb-albastra ce se rostogolea prin aer, vom afla în timp ,dar împreună”
, a anunţat Maria Ghiorghiu, în iulie.

Serviciul de prospectare geologică al Statelor Unite (USGS) a confirmat căderea unui meteorit la periferia oraşului Detroit (Michigan), care a provocat un cutremur de gradul 2 pe Richter, relatează miercuri EFE.

Cutremurul a fost înregistrat la 20:09 ora locală, 3 noaptea ora României.

Citește și...