Maria Ghiorghiu, o nouă premoniţie înspăimântătoare! „Au pus din nou gând rău”

Publicat: 15/02/2018 | 17:13

Maria Ghiorghiu are o nouă premoniţie înspăimântătoare. Cunoscuta clarvăzătoare simte că Franţa este din nou în pericol din pricina teroriştilor şi a transmis toată viziunea pe care a avut-o pe blogul ei.

„Astăzi la prânz, deşi eram prinsă cu alte treburi prin casă, aud un glas care spune ceva îngrijorător despre Franţa. Glasul spunea aşa: „Deci, nu a fost lovită Franţa? Franţa, Franţa, Franţa!”. Clipă în care, dragilor, văd un pumn ridicat în aer ameninţător, iar undeva pe o măsuţă văd câteva rânduri ca într-un link în care scria ca în mesajul de mai sus. Din păcate dragilor, vom auzi iarăşi de Franţa, dar nu ceva tocmai bun; teroriştii au pus din nou gând rău Franţei. Sunt sigură că autorităţile din Franţa vor fi la datorie, iar cu ajutorul lui Dumnezeu li al Maicii Domnului vor fi descoperiţi cei care au de gând să facă vreun rău Franţei sau poporului francez. Să ne rugăm dragilor pentru fraţii noştri francezi, să ne rugăm pentru toţi şemenii noştri oriunde s-ar afla ei pe acest pământ”, a scris Maria Ghiorghiu pe blogul ei.

Maria Ghiorghiu ar fi presimţit incendiile devastatoare din Colectiv şi din Breaza şi cutremurul extrem de puternic din Taiwan, produs în luna februarie a acestui an, în urma căruia au murit 7 persoane şi au fost rănite alte 225.

Citește și...