Maria Ghiorghiu, previziunea care i-a îngrozit pe români, după ce a prezit cutremurul devastator din Iran şi Irak

Publicat: 13/11/2017 | 17:10

După ce a anunţat seismul violent de la graniţa dintre Iran şi Irak, cunoscuta clarvăzătoare a făcut publică o nouă premoniţie. Când au auzit cât de aproape e de România tragedia care e pe cale să se producă, unii dintre români s-au speriat teribil.

Potrivit destăinuirilor făcute de Maria Ghiorghiu, Ungaria, ţara aflată la vestul României va fi greu încercată. Oamenii nu vor fi loviţi de un cutremur, ci este vorba despre o altă nenorocire pe care a prevestit-o, dar despre care nu a reuşit să afle multe amănunte.

Dragii mei,

Tot in aceasta dimineata, in zori de zi, aud glas care spune ceva despre vecinii nostri, despre UNGARIA. Iata ce spunea acel glas: «Ungaria! Atentie cu UNGARIA! După Campania de recoltare….» (iar eu nu am mai inteles cele 2 -3 cuvinte care au mai urmat). Asadar fratilor, vom auzi de UNGARIA si de o Campanie de Recoltare a ceva anume. Ce va fi si cand va fi, eu nu stiu a va spune. Dar cu siguranta, vom afla împreuna! Cu dragoste, Maria”, a scris Maria Ghiorghiu pe blogul său.

Previziunea care i-a speriat pe cei mai mulţi dintre români, vine după ce clarvăzătoarea a anunţat că se va produce cutremurul violent de 7,3 grade pe scara Richter, care s-a produs la graniţa dintre Iran şi Irak.

11 Noiembrie 2017, ora 7:12! 
Dragii mei,
Tot în această dimineaţă, trează fiind, mai stăteam în pat cu ochii închişi şi, astfel, văd dragilor cum se formează un vârtej mare înspre Sud-Est!  Vedeam o apă mare în noapte, iar, în apă, vad cum se formează cu o mare repeziciune un VÂRTEJ imens, un vârtej care se forma în ordinea corectă a acelor de ceasornic.
Aud un glas care-mi spune:
«Ciclon!»

Dragii mei, vom auzi de acest CICLON şi de un CUTREMUR intens.
Doresc să vă mai spun că, în acelaşi timp în care CICLONUL se forma, vedeam cu PĂMÂNTUL se cutremura puternic.
Vom auzi dragilor de un CUTREMUR mare şi de un CICLON puternic.
Unde anume se vor produce acestea şi când, eu nu ştiu a vă spune; nu mi s-a descoperit
„, a mai notat clarvăzătoarea pe blogul său.

Cel mai nou bilanţ al seismului din Iran şi Irak indică faptul că 348 au murit.

„Vorbeam la telefon în ţară când am simţit cum hotelul se înclină. Eram in hol, la mai puţin de 2 m de uşă, aşa că am fugit cât am văzut cu ochii, cât mai departe de orice clădire înaltă. În tot acest timp, staff-ul şi rezidenţii hotelului ăsta ieşeau atât de calmi de parcă plecau de la cine ştie ce recepţie. Acum beau ceai şi se uită la TV, în timp ce eu mă holbez la ditamai crăpatura din peretele exterior”, a scris jurnalistul Mircea Barbu pe Facebook.

Citește și...