Maria Secrieriu de la Masterchef o pune la punct pe Oana Roman! „E prietena caloriilor, si…” Vezi ce retete ii recomanda!

Publicat: 24/04/2014 | 00:28
Maria Secrieriu de la Masterchef o pune la punct pe Oana Roman! „E prietena caloriilor, si…” Vezi ce retete ii recomanda!

O lady chef, care a ajuns cunoscuta dupa participarea la cea mai tare emisiune culinara din Romania MasterChef, a raspuns provocarii CANCAN.ro si a comentat siluetele vedetelor din Romania. Dupa cei trei chefi, a venit acum randul Oanei Roman.

Maria Secrieriu, fosta concurenta la celebra emisiune MasterChef, a avut cateva remarci acide la adresa Oanei Roman.

Oana Roman si sotul ei surprinsi de paparazzi SPY in timp ce plecau de la un restaurant
Oana Roman si sotul ei surprinsi de paparazzi SPY in timp ce plecau de la un restaurant

Mai exact, tanara a spus ca fiica fostului premier, Petre Roman, este “prietena caloriilor”, iar unde sunt in exces apare si ea. “Oana Roman… prietena caloriilor. Unde sunt mai multe hop! si ea. Nu le-ar ocoli, cum nici noi nu o putem ocoli. Dar sa nu judecam un om rotund, ca poate noi gandim patrat. Si apropo cine a mintit-o ca e rotunda?!”, ne-a declarat Maria Secrieriu.

Oana este neschimbata chiar si dupa nastere
Oana este neschimbata chiar si dupa nastere

“Fiica fostului premier este multumita de felul in care arata”

Maria ne-a spus ca a citit intr-un articol cum ca siguranta de care da dovada Oana te face sa omiti kilogramele in plus pe care le are. “Ce vorbesti, prietene?! Acum sincer rochia roz de la cununie trebuia sa contina mama dezinvolturii, ca sa o putem trece cu vederea. Dar in fine, nimeni nu pare deranjat de faptul ca nu are tocmai forme ideale.

„MasterChef” a fost una dintre cele mai importante perioade din viata Mariei sursa: arhiva personala

Si pentru ca aroganta sa fie maxima fiica fostului premier este multumita de felul in care arata, iar asta pentru ca declara mereu ca „la cei 34 de ani ai mei arat mai bine decat multe dintre fetele de 21 de ani de astazi”. Ahhhh… asa se incurajeaza. Iar ca acest cosmar sa fie complet facem treaba ori doi! Nici sora Onucai nu este mai fericita. Nu ma pricep la vestimentatie dar de cate ori o vad am cosmaruri… Oare de ce ?!”, Ne-a mai spus Maria.

Oana alaturi de mult mai tanarul sau sot
Oana alaturi de mult mai tanarul sau sot

Dieta pe baza de amestecuri de seminte

De altfel, SPY.ro a reusit sa obtina primele imagini de paparazzi cu Oana Roman dupa ce a nascut, iar silueta ei este la fel ca inainte sa fie insarcinata. Chiar daca a fost acida in declaratii, Maria Secrieriu ii da si cateva sfaturi de bine Oanei Roman.

Maria Secrieriu

CITESTE SI:

Cea mai proasta gluma despre Oana Roman! Catalin Bordea: „Oana Roman este atat de grasa incat…”

Imaginea care te va BANTUI! Oana Roman a pozat DEZBRACATA cu doua zile inainte de a naste

Cea mai emotionanta imagine de familie! Oana Roman si-a pozat sotul si fiica in pat, dormind: „Superb sentiment”

“Recomand Onucai sa lase stima de sine mult prea mare si sa treaca pe salate si amestecuri de seminte, sucuri naturale ca sa nu mai existe glume pe seama ei”, ne-a mai spus bucatareasa. (Alex Saulea)
 

„Si pentru ca aroganta sa fie maxima fiica fostului premier este multumita de felul in care arata”, Maria Secrieriu

Citește și...