Acasă » Știri » Marian Godina loveste din nou! Ce dezvaluie “cel mai haios politist” despre soferul care transporta brazi la Politie!

Marian Godina loveste din nou! Ce dezvaluie “cel mai haios politist” despre soferul care transporta brazi la Politie!

De: Cancan 17/02/2016 | 08:49
Marian Godina loveste din nou! Ce dezvaluie “cel mai haios politist” despre soferul care transporta brazi la Politie!

Asa cum a promis dupa ce a fost tras la raspundere pentru ca a sanctionat in trafic soferul sefei de la Crucea Rosie, politistul Marian Godina incepe seria dezvalurilor despre abuzurile la care ii supun sefii pe politistii brasoveni!

 

“Cel mai haios politist”, sustinut de o comunitate intreaga pe retelele de socializare, a inceput seria dezvalurilor despre comportamentul abuziv al sefilor de la IPJ Brasov cu proprii subordonati, care au sanctionat in trafic pe cine nu trebuie. In acest episod, vedem ce a patit un tanar agent a carui vina a fost ca I-a dat amenda pentru ca nu purta centura de siguranta soferului care….cara brazi chiar la Politie!
V-am zis ca sefii Politiei Brasov vor avea azi probleme si mai mari? Morcovii din gradina IPJ Brasov cresc tot mai mari. Sa asteptam sa vedem cum raspund la asta!
Pe cand ma pregateam sa plec acasa dupa ce fusesem schimbul 1, m-am intalnit cu un coleg. L-am intrebat ce cauta la poliţie, stiind ca e liber si vazandu-l imbracat civil. Mi-a zis ca l-a sunat seful nostru si i-a spus ca trebuie sa vina urgent la adjunctul sefului de inspectorat, la comisarul sef Melinte Sorin, pentru ca amendase pe cineva cu o zi in urma. Colegul meu e tanar, venit din Academia de Poliţie. imi era mila de el cand il vedeam cat era de speriat si de ingrijorat. Fusese chemat din timpul lui liber, pentru ca isi facuse meseria. stiam ce il asteapta si parca ma vedeam pe mine cu opt ani in urma. Credeam ca vremurile respective sunt de mult apuse si nu imi venea sa cred ca inca se mai practica asa ceva. I-am spus colegului sa fie tare si, daca are probleme, sa ma sune sa stam de vorba. L-am mai invatat ceva…

I-a reprosat ca „a vorbit nepoliticos”


„Eram acasa, seara, cand m-a sunat. Avea vocea tremuranda, aproape ca plangea. Mi-a povestit ca a intrat in biroul sefului si a fost intrebat de cat timp lucreaza la Poliţia Rutiera. Apoi i s-a reprosat ca a oprit, cu o zi in urma, un sofer care transporta brazi si care nu purta centura de siguranţa. I-a cerut actele, iar soferul i-ar fi spus ca vine chiar de la poliţie, unde dusese unul sau mai mulţi brazi. Colegul meu l-a sancţionat cu amenda pentru ca nu folosea centura. Acum, ii era reprosat modul de adresare, nu faptul ca a aplicat sancţiunea cu pricina. Era clar ca baiatul nu vorbise deloc nepoliticos si ca a fost chemat pentru ca amendase pe cine nu trebuia. Ca nu se orientase. Ba mai mult, comisarul sef Necsulescu, seful Serviciului Cabinet al IPJ Brasov, ce se afla si el in birou, a crezut de cuviinţa sa ii explice ca omul ala nu purta centura ca sa poata cobori mai repede, in caz ca ar fi incercat sa ii fure cineva brazii. Colegul meu era acum profund dezamagit, iar eu incercam sa ii ridic moralul. I-am spus sa continue tot asa si sa nu puna la suflet.

 

Soferul amendat, „prietenul conducerii”


„Cred ca e lesne de inţeles ca acel sofer era prieten bun cu vreunul din sefi si era deranjat ca fusese amendat, desi el le ducea brazi la Politie. si pe unde o fi mai transportat el brazi? Nu-i greu sa ne inchipuim.
Va amintiti conversatia, domnule Melinte Sorin? Stiti ca statul roman a cheltuit bani pentru ca acel tanar sa devina politist si sa aplice legea in mod nepartinitor? Stiti ca ati reusit sa-i taiati tot elanul si entuziasmul? Vreti sa il transformati intr-un politist care va amenda numai soferi de dacii? Nu cumva avem nevoie de politisti carora sa nu le fie teama cui aplica o sanctiune?
Iar dumneavoastra, domnule Necsulescu, asa e domnule? daca cineva transporta brazi nu trebuie sa poarte centura ca sa poata cobori repede daca cineva incearca sa-i fure?
Sau doar daca brazii sunt pentru Politie?

 

marian godina


Asa i-ati spus colegului meu, domnule Melinte?
„-Sa stii ca sunt foarte suparat pe tine! Ai sanctionat un conducator auto care aducea un brad la Politie, da? Ai sanctionat un conducator auto pentru ca nu purta centura de siguranta, un conducator auto care ti-a spus ca „domnule, intr-adevar nu port, dar uitati, eu, bradul asta..il duc la Politie la dumneavoastra, este bradul pentru politie.”
-Nu am cunostinta despre asa ceva.
-Dar el spune cu totul si cu totul altceva. Eu am vazut un proces-verbal de sanctiune contraventionala in care l-ai sanctionat pe acest om, eu nu spun ca dumneata n-ai dreptate, spun doar ca l-ai sanctionat…el ti-a spus…pe corect l-ai sanctionat, pe corect…a incercat sa negocieze cu dumneata..la modul de…usor…si dumneata…”
Hopa, iar cuvantul NEGOCIERE, la fel ca la doamna de la Crucea Rosie. Asa va invatati cunostintele? Sa negocieze cu Politia?
Ati spus ca doamna de la Crucea Rosie a facut reclamatie scrisa si d-aia am fost chemat de sefi, cu toate ca din amaratul ala de comunicat de presa, pe care v-ati chinuit sa-l dati ieri, reiese ca doamna a inregistrat reclamatia la doua zile dupa ce am fost eu chemat de sefi.
Adica ati reactionat chiar inainte ca doamna sa reclame, ati prezis ce se va intampla. Nu cumva stiti si numerele care vor fi extrase la Loto duminica? Poate castigati potul cel mare si va duceti in tarile calde. De tot.

Interpelare catre seful politiei

„Dar nenea asta cu brazii? si el a facut reclamatie scrisa? Nu a facut! A fost doar in audienta? Exista un registru cu persoanele care vin in audienta. Apare in acel registru? Nu apare! Deci nici in audienta nu a fost!
Atunci? Cum ati fost sesizati? De ce l-ati chemat pe colegul meu sa-l certati in halul ala? Cineva v-a carat brazi?
Stiti cam cat costa un brad de Craciun? As baga iar mana in foc ca nu ati cumparat vreodata ca sa stiti.
Haideti, domnule Necsulescu, iesiti cu un comunicat, haideti ca ieri nu mai stiati pe unde sa va ascundeti toti. Dati un comunicat referitor la nenea cu brazii? in 11.12 2015 s-a intamplat, nu a trecut mult, sigur va amintiti. Sunt foarte curios cum il veti da. Dar daca trece prea mult pana dati comunicatul, va parea ca nu prea stiti ce sa spuneti si ca sunteti cam incurcati.

Aceasta este lucrarea semnata de Godina
Aceasta este lucrarea semnata de Godina


Aaaa…si inca ceva, domnule Melinte! E frumos ca tocmai despre omul care a adus brazi la politie sa spuneti „da-l in p….mea?” Pai e frumos? Adica omul va aduce trei brazi si dumneavoastra il injurati? in acelasi context in care il certati pe colegul meu ca nu vorbise frumos? E urat!
Sa raspundeti la asta va rog:
1. De ce l-ati chemat pe colegul meu, DIN TIMPUL LUI LIBER, la biroul dumneavoastra, daca nu exista nicaieri nicio reclamatie si soferul cu brazi nu apare in registrul de audiente?
2. De ce persoanele care transporta brazi nu trebuie sa poarte centura de siguranta?
Aveti curajul sa spuneti ca nu ati zis asa???
Dar dumneavoastra, domnule Melinte, aveti curajul sa spuneti ca cele scrise mai sus nu sunt cuvintele dumneavoastra??? E foarte simplu sa spuneti doar atat: eu nu i-am zis niciunui politist cuvintele scrise acolo. Haideti, spuneti public ca nu ati zis asa! Aveti curaj? Aveti? stiu ca nu aveti.”

(Gabriel Niculescu)

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Locul din România unde se află CEA MAI FRUMOASĂ stradă din Europa / Puțini știu despre ea
Locul din România unde se află CEA MAI FRUMOASĂ stradă din Europa / Puțini știu...
FOTO. Cât de frumoasă e noua iubită cu care s-a cuplat la câteva zile după ce s-a afișat întâi cu logodnica și apoi cu amanta!
FOTO. Cât de frumoasă e noua iubită cu care s-a cuplat la câteva zile după...
Vlăduța Lupău, apariție INCEDIARĂ! A renunțat la haine și s-a fotografiat AȘA
Vlăduța Lupău, apariție INCEDIARĂ! A renunțat la haine și s-a fotografiat AȘA
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Zodii care vor avea parte de o perioadă fantastică.  Se anunță schimbări benefice, plouă cu bani și scapă de probleme
Zodii care vor avea parte de o perioadă fantastică. Se anunță schimbări benefice, plouă cu...
Pensii dublate pentru această categorie de români! Anunțul a fost făcut chiar înainte de Paște
Pensii dublate pentru această categorie de români! Anunțul a fost făcut chiar înainte de Paște
Primele rezultate în cazul fetiței de 4 ani care a murit după ce a mâncat macrou congelat. Ce s-a descoperit la analize
Primele rezultate în cazul fetiței de 4 ani care a murit după ce a mâncat...
O tânără care a crezut că este mahmură a ajuns până la urmă la spital iar medicii i-au spus că mai are doar 12 luni de trăit
O tânără care a crezut că este mahmură a ajuns până la urmă la spital...
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important
Cum vor petrece Paștele Oana și Viorel Lis: „O să mă duc pe câmp să alerg un miel”. Blondina face dezvăluiri inedite
Cum vor petrece Paștele Oana și Viorel Lis: „O să mă duc pe câmp să...
Ce conținea peștele mâncat de fetița de 4 ani și bunica ei, decedate după ziua de Florii? Primele rezultate ale analizelor
Ce conținea peștele mâncat de fetița de 4 ani și bunica ei, decedate după ziua...
Mioara Velicu rememorează copilăria autentică de la sat: „Am crescut într-o familie cu 8 copii. Dimineața când ne trezeam, simțeam mirosul de lapte fiert, de turte făcute pe plită și căldură.”
Mioara Velicu rememorează copilăria autentică de la sat: „Am crescut într-o familie cu 8 copii....
„Am crezut că sunt iubit. Pleacă!” Pepe a aruncat verigheta și nu s-a mai uitat înapoi! Adevărul din spatele gestului său
„Am crezut că sunt iubit. Pleacă!” Pepe a aruncat verigheta și nu s-a mai uitat...
EXPERIMENT. Pască plină de mucegai, drob cu probleme şi cozonac fără lapte. Analizele de laborator au demascat capcanele de pe masa de Paşte
EXPERIMENT. Pască plină de mucegai, drob cu probleme şi cozonac fără lapte. Analizele de laborator...
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
Când treci prin scanerul de securitate din aeroport agenții te văd dezbrăcat???
Când treci prin scanerul de securitate din aeroport agenții te văd dezbrăcat???
Descoperire ULUITOARE la polii Pământului! Se întâmplă chiar acum
Descoperire ULUITOARE la polii Pământului! Se întâmplă chiar acum
Lidia Buble a făcut anunțul: „Mă veți vedea în rochia de mireasă. Sunt gata de măritat, dacă trebuie și insistă cine trebuie...”
Lidia Buble a făcut anunțul: „Mă veți vedea în rochia de mireasă. Sunt gata de...
Sâmbătă, 4 mai 2024, de la ora 11, viața acestor 5 zodii intră într-o nouă etapă. Le așteaptă bogăție și succes
Sâmbătă, 4 mai 2024, de la ora 11, viața acestor 5 zodii intră într-o nouă...
Peștele pe care trebuie să îl ai pe masa de Paște. E gustos, se gătește ușor și are un preț accesibil
Peștele pe care trebuie să îl ai pe masa de Paște. E gustos, se gătește...
Euro falși în toată Europa. Banii care au fost falsificați: Nu trebuie să fii expert
Euro falși în toată Europa. Banii care au fost falsificați: Nu trebuie să fii expert
Scandal monstru între Florin Dumitrescu și Alex Dima. Chef-ul l-a jignit foarte urât. ''Nu mai mânca, dementule!''
Scandal monstru între Florin Dumitrescu și Alex Dima. Chef-ul l-a jignit foarte urât. ''Nu mai...
Jocuri gratuite pt. abonații PlayStation Plus Essential în mai 2024
Jocuri gratuite pt. abonații PlayStation Plus Essential în mai 2024
Rusia pune la cale revendicarea victoriei pe câmpul de luptă. În ce constă planul în trei paşi pentru destabilizarea Ucrainei
Rusia pune la cale revendicarea victoriei pe câmpul de luptă. În ce constă planul în...
TAXA obligatorie în România. Nu poți evita plata ei, oricine ai fi
TAXA obligatorie în România. Nu poți evita plata ei, oricine ai fi
Vârsta de pensionare ar putea crește în România. Datele care ar duce la o decizie conroversată
Vârsta de pensionare ar putea crește în România. Datele care ar duce la o decizie...
Un român a făcut CALCULUL complet: „Cât costă să locuiești, singur, în Londra, în condiții de minimă decență”
Un român a făcut CALCULUL complet: „Cât costă să locuiești, singur, în Londra, în condiții...
Mihăiţă Neşu a rupt tăcerea şi a spus adevărul despre divorţul de soţia sa: „A fost un şoc foarte mare pentru ea!”
Mihăiţă Neşu a rupt tăcerea şi a spus adevărul despre divorţul de soţia sa: „A...
I-a cerut soțului o fotografie cu bebelușul celui mai bun prieten al său, dar a rămas surprinsă de ce era în ea. A povestit totul
I-a cerut soțului o fotografie cu bebelușul celui mai bun prieten al său, dar a...
Ce a declarat Florin Piersic de pe patul de spital:
Ce a declarat Florin Piersic de pe patul de spital: "Asta e cel mai important"
De ce au divorțat Gabriela Cristea și Marcel Toader. Bărbatul i-a golit toate conturile bancare
De ce au divorțat Gabriela Cristea și Marcel Toader. Bărbatul i-a golit toate conturile bancare
De ce scârțâie, de fapt, metroul când ajunge în Gara de Nord. Are legătura cu Nicolae Ceaușescu
De ce scârțâie, de fapt, metroul când ajunge în Gara de Nord. Are legătura cu...
Clădirea emblematică din București în care s-ar petrece lucruri stranii. Unii spun că este bântuită
Clădirea emblematică din București în care s-ar petrece lucruri stranii. Unii spun că este bântuită