Mariana Bitang și Octavian Bellu, apariție de colecție! Cum au venit la premiera filmului “Faci sau taci”

Publicat: 14/03/2019 | 15:48

Mariana Bitang și Octavian Bellu au avut o apariție ca-n reviste la premiera filmului “Faci sau taci”, realizat în regia lui Iura Luncaşu. Foștii antrenori ai lotului de gimnastică feminină al României au venit pentru că și-au dorit să-i fie aproape fostei lor eleve, Sandra Izbaşa, care are un rol important în comedia în care joacă și Augustin Viziru, Levent Sali, Gică Craioveanu, Cătălin Cazacu, Codin Maticiuc, Cosmin Nedelcu (Micutzu), Bogdan Mălăele, Diana Dumitrescu, Giulia, Ana Baniciu, Oana Moşneagu, Cristina Visterneanu, Monica Bârlădeanu şi Horia Brenciu.

Mariana Bitang și Octavian Bellu, apariție de colecție pe covorul întins pentru premiera filmului “Faci sau taci”

În vârstă de 56 de ani, Mariana Bitang a ales o ținută sobră și elegantă în același timp. Soția lui Octavian Belu a îmbrăcat o rochie lungă până la nivelul genunchilor, haină scurtă din blană la care și-a pus pantofi stiletto din piele întoarsă și geantă de umăr cu lanț. Unul dintre accesoriile care a atras atenția tuturor a fost colierul masiv auriu pe care l-a purtat, potrivit click.ro. Partenerul de viață al fostei antrenoare a lotului național de gimnastică a optat pentru un costum bleumarin cu cămașă bleu, descheiată la ultimul nasture, fără cravată și pantofi negri.

Mariana Bitang și Octavian Bellu s-au căsătorit în urmă cu 10 ani

Flacăra iubirii dintre Mariana Bitang și Octavian Bellu s-a aprins pe vremea când erau în cantonamentul lotului național de gimnastică de la Deva, deși fiecare era căsătorit cu altcineva. El a divorțat din 2000, după mai mulți ani de viață dublă, alături de soția și de fiica sa, pe de o parte, și alături de Mariana Bitang, pe de altă parte.

Chiar dacă povestea relației lor a devenit publică în 2005,  Mariana Bitang a negat atunci vehement. “Sunt mândră că fac cuplu cu Octavian Bellu! Însă doar pe podiumurile olimpice, mondiale și europene. Vă spun sincer, mă numesc Mariana Bitang și, în ciuda a ceea ce ar vrea să audă unii, n-o să fiu niciodată doamna Bellu”, declara Mariana Bitang la vremea respectivă pentru Pro Sport.

Octavian Bellu și Mariana Bitang au devenit soț și soție în 2009 în mare secret. Dacă fiica lui Octavian Bellu, Iolanda, nu a părut s-o accepte niciodată pe noua soție a tatălui ei, fiul Marianei Bitang, rămas cu tatăl lui după divorț, a păstrat o relație bună cu mama lui. “Avem o relaţie de amiciţie, civilizată, bazată pe respect. E mama copilului meu şi aşa va rămâne. Băiatul stă cu mine, la Arad, dar merge destul de des şi la Bucureşti, pentru a-şi vedea mama”, declara în 2009 Viorel Bitang, la momentul respectiv manager general al CSM Arad.

Citește și...