Marina Almăşan şi-a găsit perechea de Ziua Îndrăgostiţilor!

Publicat: 14/02/2018 | 23:00

Zi mare pentru Marina Almăşan! Căutarea a luat sfârşit, iar realizatoarea emisiunii „Femei de 10, Bărbaţi de 10”, difuzată de luni până joi, de la 16.40, la TVR 2, ne-a surprins de Ziua Îndrăgostiţilor cu un anunţ legat de... viitorul său partener de prezentare. Pentru simpatica vedetă, micul Cupidon şi-a ajustat misiunea şi i-a scos în cale colegul perfect. Cunoscutul actor Claudiu Bleonţ se alătură de astăzi familiei vedetelor TVR 2, iar Marina Almăşan este convinsă că va fi un coprezentator de nota 10.

„Dincolo de faptul că este un actor talentat, Claudiu este un om citit, profund şi înţelept, cu care se poate vorbi despre orice. Trece foarte uşor de la stilul sobru la cel jucăuş, ceea ce îl face candidatul ideal pentru a prezenta un show de felul celui al cărui producător sunt. Are un fantastic simţ al umorului (umorul este, nu-i aşa, o calitate a oamenilor inteligenţi!) si un spirit ludic cum rar întâlneşti, în vremurile noastre încruntate. Deşi pare , este foarte serios în ceea ce face, este un colaborator disciplinat şi un excelent !”, a spus Marina Almăşan.

Pregătirile pentru cel de-al patrulea sezon al emisiunii „Femei de 10, Bărbaţi de 10” au început, iar cu Marina Almăşan şi Claudiu Bleonţ gazde, telespectatorii TVR 2 vor fi martorii  „unui  plus de culoare şi dinamism”. Puţini sunt cei ştiu că cei doi nu se află la prima colaborare.

„I-am încredinţat lui Claudiu, acum vreo 10 ani, prezentarea unui show de televiziune pe care îl produceam (da, am semnat şi emisiuni pe care le-au prezentat alţii). Titlul era şi programul aduna cele mai inedite întâmplări semnalate de presă, în decursul unei săptămâni. Protagoniştii erau aduşi, majoritatea, în direct, iar ştirile trăsnite erau comentate de vedetele TVR. Ţin minte că am fost încântată de colaborarea cu Claudiu şi, iată, viaţa mi l-a , a mai spus Marina Almăşan.

Claudiu Bleonţ a primit cu extuziasm propunerea de a se alătura echipei „Femei de 10, Bărbaţi de 10”, mai ales că, în sezonul trecut , actorul a avut şansa de a fi „bărbatul de 10” într-una dintre ediţii. „Mă bucur mult de propunere. E un prilej de a întâlni şi de a cunoaşte oamenii, dar şi de a comunica. În plus, cred că am acumulat până la această vârstă suficientă experienţă pe care acum vreau să o împărtăşesc cu cei din jur”, a spus el.

Actor renumit de teatru şi film, Claudiu Bleonţ este şi un prezentator de televiziune cu experienţă. A colaborat de mai multe ori cu Televiziunea Română, atât ca prezentator al emisiunii „Duminica în familie” (2013), alături de Ramona Bădescu, cât şi în poziţia de gazdă a emisiunii „S-a-ntâmplat în România” (2008).

Citește și...