Mario Iorgulescu a părăsit azi-noapte spitalul Elias

Autor:
Publicat: 21/09/2019 | 08:08
Mario Iorgulescu a părăsit azi-noapte spitalul Elias

Noi informaţii au apărut în această dimineaţă despre situaţia lui Mario Iorgulescu, după ce a fost implicat într-un cumplit accident rutier, în urmă cu două săptămâni.

Potrivit wowbiz.ro, Mario Iorgulescu a fost transferat în noaptea de vineri spre sâmbătă, la o clinică din Italia. Surse din anturajul grupului de prieteni apropiați fiului LPF au informat că familia a făcut toate demersurile pentru ca Mario să ajungă la una dintre cele mai mari clinici din peninsulă, în disperarea de a-i salva viața.

Mai mult, prietenii lui Iorgulescu jr au explicat că „fratele lor” va fi preluat de o echipă de medici italieni sosită special în România pentru a-l prelua pe Mario și a-l duce în siguranță la clinica italieneasca. Se pare că, data fiind starea gravă a pacientului, transferul se va face cu un avion specializat și dotat cu necesarul acordarii asistenței medicale speciale în cazul pacienților greu transportabili.

Mario Iorgulescu este în stare gravă

Se pare că este în continuare internat în stare gravă la Spitalul Elias din Capitală, susține Mediafax. La începutul săptămânii, procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti au preluat dosarul privind accidentul rutier provocat de Mario Iorgulescu de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, au precizat surse judiciare. Decizia a fost luată având în vedere complexitatea cauzei.

Dosarul este in rem, iar cercetările vizează infracţiunile de ucidere din culpă şi conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului şi substanţelor psihoactive.

Acum două săptămâni, Mario Iorgulescu a fost internat la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Elias de către un echipaj SMURD, ca victimă a unui grav accident rutier. Starea sa este, în continuare, gravă. Fiul preşedintelui Ligii Profesioniste de Fotbal Gino Iorgulescu, care se deplasa cu un autoturism marca Aston Martin pe Şoseaua Chitilei dinspre Centura Capitalei către Pod Constanţa, a pierdut atunci controlul asupra volanului, a pătruns pe contrasens şi s-a izbit de un alt autovehicul condus de un bărbat tot în vârstă de 24 ani, care a murit pe loc.